banner47

ultrAslanGemlik Akşam Yemeğinde Buluştu

Gemlikli Galatasaray taraftar gurubu ultrAslanGemlik sosyal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

ultrAslanGemlik Akşam Yemeğinde Buluştu
banner3

Gemlikli Galatasaray taraftar gurubu ultrAslanGemlik sosyal etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. 

ultrAslanGemlik ailesi Umurbey Aytepe'de birlik ve beraberliğin, arkadaşlık,ağabeylik, kardeşlik kaynaşmasını ve aile ortamını her zaman her platform da daha üst seviyede tutma yolunda bir etkinliğe daha imza attı. Ünlü Emlak sahibi İrfan Ünlü sponsorluğunda gerçekleşen çiğ köfte organizasyonuna katılım oldukça yüksekti. Her defasında Gemlikli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutma yolunda hızlı adımlar atan ultrAslanGemlik taraftar gurubu, üyeleri ile birlikte maç dışında da sürekli etkinlikler yaparak gençleri yalnız bırakmıyor. ultrAslanGemlik'in etkinliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, Ünlü Emlak Sahibi İrfan Ünlü, Taşar Zeytincilik Yöneticisi Hamza Taşan, GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya ve bir çok Galatasaray sevdalısı eşlik etti.

Haberin videosu için tıklayınız...

Gurup adına açıklama yapan ultrAslanGemlik temsilcisi Sezgin Mutlu; "Bugün burada olma sebeplerimizden öncelikli olanı birlik beraberliğimizin kardeşliğimizin ne derece güzel ne derece anlamlı olduğunu herkese göstermektir. Biz geleneklerin aksine bir bilet alıpta sadece maça giden değil, ülkemizin doğusunda yardıma muhtaç ailelerin ve çocukların ihtiyaçlarını gideren, her okulda mutlaka bir tuğlası olan, Kızılay'a sürekli olarak kan bağışında bulunan bir sivil toplum örgütüyüz. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yerimizi alacağımızı belirtmek isterim." dedi.

Haberin fotoğrafları için tıklayınız...

Bu tarz sosyal etkinliklerin artmasını istediğini belirten ve Galatasaray taraftarı olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran ise yaptığı açıklamada; " Bu gecenin tertiplenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Taraftar olmak, takımına destek olmanın yanında, kendi yaşadığımız memlekette özellikle arkadaşlığın, kardeşliğin, sevginin bu kadar güzel bir şekilde yansıtılması beni çok mutlu etti. Çünkü bu konu Gemlik'te son zamanlarda tartışılmaya başlanan bir konudur. Kardeşliğin ve sevginin artması adına adım atmak çok önemlidir. Bu adımı atan ultrAslanGemlik yönetimine ve değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Gemlik için ne yapabilirim diye düşünen, proje üretmeye çalışan, Gemlik'teki tüm iş adamları ve derneklerin ultrAslanGemlik yönetimi ile görüşmesini diliyorum." dedi.

ultrAslanGemlik temsilcisi Sezgin Mutlu konuşmaların ardından yapılan tüm etkinliklerde desteğini esirgemeyen Gemlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran'a, gecenin sponsoru olan İrfan Ünlü'ye plaket takdim ederek teşekkürlerini iletti. Gece, yakılan meşaleler ve tezahüratlarla sona erdi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2016, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28