banner47

Gemlik Belediye Spor Yüzmede de İddialı

Gemlik Belediye Spor Kulübü, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Karate, Judo, Atletizm, Kort Tenisi ve Satranç ’tan sonra Yüzmede de iddialı.

Gemlik Belediye Spor Yüzmede de İddialı
banner3

Gemlik Belediye Spor Kulübü, Futbol, Judo, Masa Tenisi, Karate, Judo, Atletizm, Kort Tenisi ve Satranç ’tan sonra Yüzmede de iddialı. 2009 yılından bu yana yüzme sporun da başarıyla eğitim ve öğretim veren kulüp, Akredite işlemleri ve şartlarını da yerine getirerek yarışmalara katılmaya hak kazandı. 8-14 yaş kategorisinde 50 sporcu ile çalışmaları devam ettiren Gemlik Belediye Spor Yüzme Kulübü, ilk olarak 6-7 Şubat’ta Bursa’da yapılacak olan şampiyonada mücadele edecek.

   Yüzme Branşı sporcularını antrenmanda ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, Başkan Yardımcısı İbrahim Baki, başarı dileklerini ileterek moral verdiler. 50’ye yakın sporcu ile çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini ifade eden Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, “Hedefimiz Gemlik’te yaşayan çocuk ve gençlerimize belli bir disiplin altında yüzmeyi ve yüzme sporunu öğretmektir. Gemlik Belediye Spor Kulübü olarak, tüm spor branşlarında olduğu gibi Yüzme branşında da iddialıyız” dedi. Hulusi Gandar hem tesisleşme hem de diğer destekleri adına Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ederek, uyumlu işbirliği sayesinde Gemlik’in spor kenti olması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

   Gemlikli Yüzücülere başarılı dileklerini ileten Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, “Tesisleşme ve destek bizden, başarı sizlerden” diye konuştu. Adını verdiği körfeziyle deniz şehri olan Gemlik’te yüzme sporunda da artık iddialı olmanın zamanı geldiğini bildiren Refik Yılmaz, akreditasyon uygulamasını başarıyla yerine getiren Belediye Spor Yöneticilerini de kutladı. Gemlik’te yelken sporunun yeniden hayat bulduğunu, Dragon Deniz Oyunları şenliği gibi organizasyonlara ev sahipliği yaptıklarını hatırlatan Refik Yılmaz, “Sizler de bizim yüzme sporundaki gururumuz olacaksınız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 17:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28