banner47

Belediyespor'a Refik Yılmaz Morali

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, U-14 Elit Lig 2. Grupta son 4 maçını kazanarak ikinci sıraya yükselen ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk iddiasını devam ettiren Belediye Sporlu futbolcuları makamında ağırladı.

Belediyespor'a Refik Yılmaz Morali
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, U-14 Elit Lig 2. Grupta son 4 maçını kazanarak ikinci sıraya yükselen ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk iddiasını devam ettiren Belediye Sporlu futbolcuları makamında ağırladı. Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar ve Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Aktaş’ın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ömer Uslu ve Bayram Polat’ın da yer aldığı toplantıda futbolculara malzemeleri de teslim edildi. Teknik Direktörler Haydar Yiğit, Sönmez Deliorman, Hasan Onur, Selahattin Üzger ve Bilal Yiğit ile birlikte Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın makamına gelen futbolcular, Elit Lig ikinci gurubu en azından ikinci bitirip, Türkiye Şampiyonasında Gemlik’i temsil etme sözünü verdiler.

Zafer Spor ve Compenanta maçlarını kazanıp şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Futbolcu, Teknik Heyet ve Yöneticilerle sohbet eden ve başarılarının devamını dileyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, U-11’den başlayıp U-17’ye kadar olan Bursa’daki tüm liglerde Elit kategorisinde yarışan 5 takımdan birisinin Gemlik Belediye Spor olduğuna dikkat çekti. 183 takımdan sadece beşinin gerçekleştirdiği Elit Takım olma başarısında tüm kategorilerde bu unvana Gemlik Belediye Spor’un sahip olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Refik Yılmaz, tesisleşme sonrasında alt yapıya yönelik desteklerin öneminin de bu başarılar ile taçlandığını anlattı.

Gemlik Belediye Spor U-14 Takımı Teknik Direktörü Haydar Yiğit’te, Belediye Sporun U Elit Lig kategorilerinde son yıllarda hep şampiyonlukları kovaladığını ve Türkiye Şampiyonalarında finale kadar yükselme başarısı gösterdiğini hatırlatarak, bu başarılar sonrasında 11 oyuncularının Türkiye’nin önemli futbol kulüplerinin alt yapılarına gittiğini kaydetti. Onlarca futbolcunun da Bursa’nın önemli amatör kulüplerinde oynadığını anımsatan Haydar Yiğit, Gemlik Spor nezdinde oluşturulacak alt yapı için Gemlik Belediye Spor U-11 ile U-17 arasındaki takımlarının önemli bir futbolcu madeni olabileceğini vurguladı.

Sohbet toplantısı sonrasında Futbolculara Belediye’nin hediyesi olan malzemeleri teslim edildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28