banner47

Karne Hediyeleri Refik Yılmaz'dan

Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Gemlik Özel Kurs ve Özel Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula engelli arabasının yanı sıra, özel öğrencilere de atkı, bere ve oyuncak takdim etti.

Karne Hediyeleri Refik Yılmaz'dan
banner3

Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Gemlik Özel Kurs ve Özel Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, okula engelli arabasının yanı sıra, özel öğrencilere de atkı, bere ve oyuncak takdim etti. Dernek Başkanı Ersin Kahraman, Okul Müdiresi Tuğba Yıldız, Gemlik Kent Konseyi Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Gazi Memiş, Başkan Yardımcıları İsmail Beki ve Fehmi Aslan tarafından karşılanan Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ve Meclis üyesi Yadigâr Sönmez ile birlikte hem karneleri hem de hediyeleri dağıttı.

Öğrenciler, öğretmenleri ve veliler ile sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, herkesin birer engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine işaret ederek, 2002’de bu yana uygulanan politikalar ile engelliler konusunda görülmemiş bir devrim yaşandığına dikkat çekti. Bu tarihten önce engelli olmanın, ayıp ve utanılacak bir durummuş gibi toplumsal yaşama etki yaptığını hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Yeter ki, anlayış ve düşünceler engelli olmasın. Tüm engeller aşılır. Özel kardeşlerimizi sosyal yaşama kazandırmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak için elimizden geleni yaparız” dedi. Öğrenci velilerine de teşekkür eden Refik Yılmaz, Allah’ın bize özel emaneti olan engelli çocukları el üstünde tutan ailelerin en büyük sınavı başarıyla verdiğini söyledi.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediye Meclisinin Aralık 2015 tarihinde aldığı karar ile Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği Gemlik Özel Kurs ve Özel Rehabilitasyon Merkezinin 2016 yılı tüm giderlerinin Belediye tarafından karşılanacağını da hatırlattı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zor şartlar altında görevi alan ve başarıyla yürüten Ersin Kahraman Başkanlığındaki dernek yönetimine de teşekkür etti. Öğrencilere karnelerinin yanı sıra, bere, atkı ve oyuncaktan oluşan yarı yıl tatili hediyelerini de dağıtan Refik Yılmaz, okula alınan engelli arabasını da okul müdiresi Tuğba Yıldız’a verdi.


Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER