banner47

Gemlik Petek Temizliği

Kombiniz iyi ısıtmıyorsa ya da petekleriniz iyi ısınmıyorsa ve bir de faturanız yüksek geliyorsa artık petek temizliği yapmanın vakti gelmiştir demek.

Gemlik Petek Temizliği
banner3

Petek temizliği nasıl yapılır sorusunun cevabını Hüseyin Yaşar ve Ersen Ertuğrul özel petek temizleme makineleri ile verdi.
 Kullanımı da deneyim isteyen temizleme makineleri ile peteklerinizin temizliğini gerçekleştiriyorlar. Petek temizliğinde kullandıkları kimyasal maddelere de önem veriyor ve yaptığı incelemeler sonrasında petekleriniz için uygun olan en iyi kimyasalı tercih ediyorlar. Peteklerin temizlenmesi işlerinde ilk olarak özel temizleme makinesini tesisata bağlıyorlar. Sonrasında içine uygun olan kimyasalı atarak işlemlerine devam ediyorlar. Tesisattaki su sıcaklığının belirli bir seviyeye çıkarılması sonucunda yüksek devirli pompalar devreye giriyor ve sistemdeki su tüm tesisatı dolaşmış oluyor. Peteklerde biriken toz ve kireçlerin tamamı yerinden sökülüyor ve peteklerde yaşanan ısınma sorunu tamamen ortadan kalkıyor.
Evinizde kullandığınız tüm peteklerin temizlenmesi için profesyonel bir destek istiyorsanız ihtiyacınız olan her an bu firmadan yardım alabilirsiniz. Uzman arkadaşlar en  kısa sürede adresinize gelerek oldukça hassas bir şekilde peteklerinizin temizliğini gerçekleştirmektedir. Bundan sonra hem ısınma ile ilgili bir sorununuz kalmayacak hem de daha fazla fatura ödemek zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca bu işi Gemlik’te en ucuza yaptıklarını ifade ediyorlar. Üstelik en ucuza yaptıkları yetmiyor birde bir dahaki yıl tekrar yaptırdığınız takdirde %25 indirim uyguluyorlar.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28