banner47

ultrAslanGemlik Kan Bağışlayacak

Türkiye Spor Toto Süper Ligi takımlarının taraftar gücünü kullanarak kan bağışı konusunda kamuoyu oluşturmayı ve bağış sayılarında artış sağlamayı hedefleyen Türk Kızılayı, sezon başından bu yana 187 bin 974 taraftardan kan bağışı aldı. ultrAslanGemlik'te yarın saat:13:30'da iskele meydanında kan bağışında bulunacak.

ultrAslanGemlik Kan Bağışlayacak
banner3

Türkiye Spor Toto Süper Ligi takımlarının taraftar gücünü kullanarak kan bağışı konusunda kamuoyu oluşturmayı ve bağış sayılarında artış sağlamayı hedefleyen Türk Kızılayı, sezon başından bu yana 187 bin 974 taraftardan kan bağışı aldı. ultrAslanGemlik'te yarın saat:13:30'da iskele meydanında kan bağışında bulunacak. Ayrıca ligin en fazla kan bağışlayan taraftar ise 68 bin 193 ünite ile Galatasaraylılar oldu.

Ülkemizin güvenli kan ihtiyacını karşılamak üzere çalışmalarına aralıksız devam eden Türk Kızılayı, özel projelere de imza atıyor. Futbolun en sevilen sporların başında geldiği ülkemizde, futbol taraftarlarına yönelik gerçekleştirilen Kan Bağışı Ligi de bu projelerin en çok ilgi görenlerinden. Proje kapsamında gönüllü kan bağışçıları, eğer futbol ile ilgileniyorlarsa, kan bağışı sırasında hazırlanmış olan taraftar formlarında kendi takımlarını işaretliyorlar. Bu formlar kan bağışçılarının diğer resmi formları ile birlikte Türk Kızılayının veri tabanına kayıt ediliyor. Veri havuzunda biriken bilgiler o haftanın kan bağışlayan taraftar sayıları istatistiklerine yansıyor. Bu istatistikler Türk Kızılayı Kan Hizmetlerinin internet sitesinde yayınlanıyor.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER