banner47

Gemlikspor Son Anda Kaybetti

Bölgesel Amatör Ligin ilk yarısında Mudanya'da oynanan maçta son dakikada beraberliği yakalayan Gemlikspor, bugün oynanan maçta son dakikada kaybetti.

Gemlikspor Son Anda Kaybetti
banner3

Bölgesel Amatör Ligin ilk yarısında Mudanya'da oynanan maçta son dakikada beraberliği yakalayan Gemlikspor, bugün oynanan maçta son dakikada kaybetti.

Fotoğraflar için tıklayınız...

Ev sahibi olma avantajını ligin başından beri yaşayamayan Gemlikspor, Bursa Atıcılar 3 sahasında 13.30 da başlayan mücadeleye kümede kalma parolasıyla gitti. İki kulüp başkanlarının verdiği röportajlarda güzel futbolun yanında centilmenlik fair play ön planda tutuldu. Karşılaşma öncesi her iki takımın oyuncuları arasında yaşanan duygu dolu anlar futbolun ne kadar güzel olduğunu ve dostluk olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Gemlikspor kendi ilçe stadının tadilatta olması nedeniyle iç saha olarak Bursa'nın  sahalarında oynadığı zorlu 90 dakikalardan kendisi gibi BAL ligi temsilcisi Mudanya ile karşı karşıya geldi.

Her iki takımın mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı mücadelede güzel hava ve çoşku dolu taraftarlar eşliğinde süren mücadele güzel görüntüler ile başladı. Her iki takımında kulüp başkanları Gemlikspor ve Mudanyaspor taraftarlarına çiçek verdi. Bu hareket her iki takımın taraftarından da büyük alkış aldı. Karşılaşmaya iki takımında etkili olduğu ataklar sonrası Mudanyaspor'un ilk dakikalarda bulduğu Gustave Bebbe'nin golüne karşılık Gemlikspor'un ilk devrenin sonlarına doğru 9 numaralı forması ile Merih Can Gök'ün mükemmel bir şekilde attığı golle soyunma odasına 1-1 beraberlikle gidildi.

Önce Ekrem Hoca Ardından GemlikLife Tribüne Gönderildi

Maçın başından beri sürekli Gemlikspor aleyhine düdük çalan maçın hakemi Sahih Aytaç, dördüncü hakem Ahmet Oğuz Yılmaz'ın, Gemlikspor Teknik Direktörü Ekrem Erdoğdu'nun kendisine ayrılan alanın dışına çıktığını ifade ederek tribüne gönderilmesini talep etti. Zaten oldukça Gemlikspor karşıtı gibi görünen Aytaç, Ekrem hocayı tribüne gönderdi. Olayın hemen ardından daha yakından görüntü alabilmek adına olay yerine yaklaşan GemlikLife kameralarını da kural hatası yaptığı gerekçesiyle tribüne yollandı. Gemlikspor'un üzerinde dolaşan kara bulutların bu maçta da peşini bırakmadığı, yeni gelen hocayı bile çileden çıkarılması, bu olayların bitecek gibi görünmediğini gözler önüne serdi. Bu davranışlarından dolayı hakem heyetini ve federasyon görevlilerini şiddetle kınıyor, bu olayların tekrarının yaşanmamasını diliyoruz.  

İkinci yarıya çok hızlı bir şekilde başlayan Mudanyaspor, ikinci yarının hemen başında bulduğu Yunus Namdar'ın golüyle 2-1 öne geçen taraf oldu. Gemlikspor cephesinde üzüntü ve sitem hakimdi, zaman zaman seyircilerin tribünde birbirlerine sözlü sataşmaları ile tansiyon yükselse dahi, korkulan olmadı. Gemlikspor beraberlik çabalarına yanıt vererek skoru sadece 2 dakika sonra 2-2 ye taşıyan golü kaydetti. Mudanyaspor'un 2 kez öne geçtiği Gemlikspor'un 2 kez yakaladığı Mudanyaspor son dakikalarda atak ve etkili futboluna devam etti. Gemlikspor'da beraberliği bozmak adına 3.golü zorlasa da aradığı golü bir türlü bulamadı.

Alakasız Bir Düdük Hem de Son Dakikada

Karşılaşmanın son dakikasında sol taraftan içeri giren Mudanyaspor takım kaptanı kendisini yere attı ve karşılaşmanın hakemi düdüğünü çaldı.  Kendisini yere atmasına rağmen Gemlikspor cephesine sarı kart gösterildi.Mudanyaspor, cephesinden 3-2'lik galibiyet büyük önem arz ederken liderlik umutlarını yeşerttiği bir 90 dakika oldu. Öte yandan temsilcimiz Gemlikspor cephesinden teknik kadro ve futbolcularda yaptığı köklü değişiklik 3 puan almaya yetmedi ama oynanan futbol umut vaat etti.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2016, 19:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28