banner47

Gemlik’te “YeniDönem”

Gemlik’te son bir yılda gazetecilik adına bir çok başarılı çalışmaya imza atan ve Gemlik’in sevilen yüzü haline gelen GemlikLife, Bursa’nın en büyük gazetelerinden olan YeniDönem gazetesinin Gemlik temsilciliğini üstlendi.

Gemlik’te “YeniDönem”
banner3

Gemlik’te son bir yılda gazetecilik adına bir çok başarılı çalışmaya imza atan ve Gemlik’in sevilen yüzü haline gelen GemlikLife, Bursa’nın en büyük gazetelerinden olan YeniDönem gazetesinin Gemlik temsilciliğini üstlendi.

Bugün, YeniDönem gazetesi binasında gerçekleşen görüşmeye, YeniDönem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Oğuzhan Kutlucan ve Genel Müdürü İbrahim Öge ile GemlikLife İmtiyaz Sahibi Feyzi Sarıkaya ve Yazı İşleri Müdürü Oğuzhan Obuz katıldı. Gemlik’in Bursa’ya açılan yüzü olacaklarını belirten Feyzi Sarıkaya; “YeniDönem gibi büyük ve köklü bir gazetenin Gemlik temsilcisi olmak bizim için ayrı bir gurur kaynağıdır. Çalışmalarımızı ve projelerimizi daha da büyütüp Gemlik’imizin Bursa’daki yüzü olacağız. Gemlik ne yazık ki son günlerde olumsuz haberlerle anılmakta. Bunlara bir dur deyip güzel haberler yapmak için tüm ekibimizle birlikte çalışacağız. Sayın Oğuzhan Kutlucan ve İbrahim Öge ile birlikte yaptığımız görüşmelerde gazetenin Gemlik temsilciliğini alarak haberlerin ve yazılarımızın daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlayacağız. Temsilciliğimizin öncelikle Gemlik’e ve GemlikLife ekibine hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

Yazı İşleri Müdürümüz Oğuzhan Obuz ise yaptığı açıklamada; “Sayın Sarıkaya’nın ifadelerine ek olarak eklemeliyim ki, Gemlik için çok güzel bir anlaşma oldu. Gemlik’teki kurum ve kuruluşların, esnafın ve Gemlik halkının düzenli bir şekilde okuyabileceği,  Türkiye gündeminden, Bursa’dan ve Gemlik’ten haberleri rahatça takip edebileceği bir gazetenin temsilcisi olmak bizler için çok kıymetlidir. Ayrıca ilanların ve reklamların daha etkili bir hale gelebilmesi için çok büyük bir avantaj sağlayacağız. Bu konuda da çok güzel projeler geliştirdik, çok yakında bunları da açıklayacağız. “ dedi.

YeniDönem gazetesinde ayrıca çok güçlü gazeteci yazarlar bulunmakta. Yazarlar arasında Yüksel BAYSAL, Yusuf KAYIŞOĞLU, Murat YILMAZTÜRK, Serhat TUNCEL, İnanç DAĞDELEN, Bünyamin ÇOLAK, N. Nuri YAVUZ, Mustafa ÖZKESKİN, Hasan BOZTÜRK, Mustafa ŞAHİN, Engin AKSÖZ, Lale AKASOY, Mutlu ÇINAR, H. Gül KOLAYLI, Vedat ASLAN, ve İbrahim ÖGE yer alıyor. YeniDönem gazetesi Gemlik’te bütün gazete bayilerinden rahatça temin edilebilmektedir.

 

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER