banner47

Gemlikspor Umurbey'de Oynayacak

Sezon başından beri oldukça zor günler yaşayan Gemlikspor geçtiğimiz salı günü farklı mağlubiyetin ardından pazar günü oynanacak olan Mudanyaspor maçına kitlendi.

Gemlikspor Umurbey'de Oynayacak
banner3

Sezon başından beri Gemlik Atatürk Stadyumu'nun bakımda olmasından, çimlerin henüz yapılmamasından dolayı kendi sahasında hiç maç yapamayan Gemlikspor, Umurbey'de yapılan Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda maç yapmaya hazırlanıyor. Gemlik Belediyesi tarafından yaptırılan stadyumda idmanlara başlayan Gemlikspor ev sahibi olmanın avantajını yaşamak istiyor. Stadın şartlarının oldukça iyi olduğunu belirten Gemlikspor Teknik Direktörü Ekrem Erdoğdu, uefa standartlarında bir stad yapılmış, zemini oldukça güzel umarız Gemlikspor bu sezonun ilk galibiyetini bu hafta sonu alacaktır dedi. Tüm Gemlikspor taraftarını pazar günü Umurbey'e beklediğini belirten Erdoğdu, bu maçta hedefimiz mutlak galibiyet dedi.

Birçok ilçe stadından daha modern biçimde yapılan Gemlik Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Stadında soyunma odaları, hakem ve gözlemci odaları, mescit, banyolar, tuvaletler ve vip tribünleri de bulunuyor. Modern ölçülerde yapılan stadyumda, birçok amatör, ulusal ve uluslararası müsabaka oynanabilecek. Stadyumdaki ilk maç Gemlikspor ve Mudanyaspor arasında pazar günü oynanacak. Şuanda ufak tefek eksikliklerin olduğu ve pazar gününe kadar bu eksikliklerin belediye tarafından tamamlanacağı da gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Gemlik Atatürk Stadyumundaki çimler geçtiğimiz haftalarda serilmeye başlamıştı. Fakat havanın karlı olması çimleri etkilemiş olacak ki çimler Gemlik'e getirilemedi ve zemin tamamlanamadı. İşte Gemlik Atatürk Stadyumu'nun şimdiki hali;

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 15:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28