banner47

"Dedemin Fişi" Yarın Gemlik'te

Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu “Güldür Güldür” yazar ekibine ait “Dedemin Fişi”, yarın Gemlik Venüs Sinemasında vizyona girecek. Beyazperdede kahkaha tufanı estirmeye hazırlanan film ekibi, sette de çok eğlendi.

banner3

Hikayesi Yılmaz Erdoğan’a, senaryosu “Güldür Güldür” yazar ekibine ait “Dedemin Fişi”, yarın (29 Ocak 2016 Cuma) Gemlik Venüs Sinemasında vizyona girecek. Beyazperdede kahkaha tufanı estirmeye hazırlanan film ekibi, sette de çok eğlendi.

Gemlik Venüs Sinemasında DEDEMİN FİŞİ için seanslar ise şu şekilde ; 11:30-14:00-16:30-19-00-21:15

Miras söz konusuysa kardeş kardeşe neler yapabilir?” sorusunun cevabını Malatyalı Çirçi Ailesi üzerinden anlatan “Dedemin Fişi”, kahkaha dolu bu hikayeyi 22 Ocak’ta vizyona taşıdı. 

Fragmanı izlemek için tıklayınız...

Filmde, Pantane Altın Kelebek Ödül Töreni’nde “En İyi Komedi Dizisi” ödülünü kucaklayan “Güldür Güldür” programının oyuncuları Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Ali Sunal, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu ile Kıvanç Baran Arslan’ın yanı sıra Özlem Tokarslan, Zeynep Kankonde ve Ayşen Gruda da rol alıyor.BKM Film’in yapımcılığını üstlendiği, hikayesi Yılmaz Erdoğan’a ait filmin kamera arkasında da kahkaha hiç eksik olmadı. Yönetmen Meltem Bozoflu’nun sahneler bitip “Kestik” lafını duyan oyuncular, kamera arkasına bol bol eğlendiler.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28