banner47

Hedef Türkiye Şampiyonluğu

Gemlik Belediye Gençlik Spor Atletizm Takımı İstanbul Ataköy’de organize edilen Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Gemlik ve Bursa’yı temsil edecek.

Hedef Türkiye Şampiyonluğu
banner3

Gemlik Belediye Gençlik Spor Atletizm Takımı İstanbul Ataköy’de organize edilen Türkiye Salon Atletizm Şampiyonasında Gemlik ve Bursa’yı temsil edecek. Bursa’dan şampiyonaya gidecek 10 sporcudan 6’sını oluşturan kafile 29 Ocak Cuma sabahı yola çıkacak. İstanbul Bakırköy Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda 30 Ocak ve 31 Ocak tarihlerinde yapılacak şampiyonada 14 yaş altı kategoride Necla Bilgi, Edanur Eren, Yıldız Adıyaman, Deniz Aytun, Sinan Yalçın ve Edanur Selimoğlu ile ter dökecek olan Gemlik Belediye Gençlik Spor Atletizm takımı, ilk defa katıldıkları organizasyonda Türkiye şampiyonluğunu hedeflediklerini söylediler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret eden genç atletler, şampiyona öncesinde girdikleri iki önemli yarışta derece elde ettiklerini hatırlatarak, İstanbul’da da performanslarını zirveye çıkaracaklarını ifade ettiler. Kulüp Başkanı Hulusi Gandar, Başkan Yardımcısı İbrahim Baki, Atletizm Antrenörü Burhan Gümüş ile birlikte Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret eden genç atletler, yarışmada giyecekleri ekipmanları da teslim aldılar.

Belediye Meclis üyesi Bayram Polat’ın da yer aldığı ziyarette, sporculara yarışmada giyecekleri forma, şort ve ekipmanları hediye ederek, başarılar dileyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Sizlere güveniyoruz. Kısa sürede çok çalıştınız. Birkaç yarışmada kalitenizi ve iddianızı ortaya koydunuz. İstanbul’da da Gemlik’i Bursa’yı en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancımız sonsuzdur. Başarılarınız daim olsun, Allah yardımcınız olsun” dedi. Gemlik’te alt yapı ve tesisleşmeye verdikleri öneme bir kez daha dikkat çeken Belediye Başkanı Refik Yılmaz, atletizm alt yapısına da büyük önem verdiklerini bildirerek, tartan pistli tesis çalışmaları konusunda da çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Gençlik Spor Başkanı Hulusi Gandar ve yönetim kurulu üyelerini de tebrik ederek, başarıların devamını temenni etti.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28