banner47

Karate Şampiyonası Gemlik’te Start Alıyor

Karate Federasyonu, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra Gemlik Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Gemlik Kent Konseyi tarafından organize edilen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 27 Ocak’ta Gemlik’te start alıyor.

Karate Şampiyonası Gemlik’te Start Alıyor
banner3

Karate Federasyonu, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Gemlik Belediyesi’nin yanı sıra Gemlik Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü ve Gemlik Kent Konseyi tarafından organize edilen Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 27 Ocak’ta Gemlik’te start alıyor. Gemlik Belediye Spor, Halk Eğitimi Merkezi, Ticaret ve Sanayi Odası ile BP gibi kuruluşların da desteklediği şampiyonada 81 ilden 170’e yakın spor kulübü, 2500 sporcu ile yarışacak. Daha önce Minikler Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yapan Gemlik Kapalı Spor Salonu, bu kez Türkiye’nin en iyi genç ve gelecek vaat eden karatecilerini ağırlayacak.

27 Ocak Çarşamba günü saat 09.00’da başlayacak olan şampiyona, 31 Ocak Pazar akşamına kadar devam edecek. Şampiyonanın açılış seremonisi ise 29 Ocak Cuma günü saat 17.00’de yapılacak. Tatami de heyecan kasırgası estirecek olan şampiyonanın son gününde de Milli Takım seçmeleri nefes kesecek.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28