banner47

Belediyespor U-14 Şampiyonluğa Koşuyor

U-14 Elit Lig 2. Grupta mücadele eden Gemlik Belediye Spor Futbol takımı arka arkaya 4 maçını birden kazanarak ikinci sıraya yükseldi.

Belediyespor U-14 Şampiyonluğa Koşuyor
banner3

U-14 Elit Lig 2. Grupta mücadele eden Gemlik Belediye Spor Futbol takımı arka arkaya 4 maçını birden kazanarak ikinci sıraya yükseldi. Ligin bitimine iki maç kala en azından ikinciliği korumaya çalışacak olan temsilcimizin hedefinde Türkiye Şampiyonası finalleri var. Kural gereği gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar direk olarak Türkiye Şampiyonasına katılabiliyorlar.

Gemlik Belediye Spor U-14 futbol takımı, en önemli rakiplerinden birisi olan Yeni Karaman Sporu deplasmanda 2-0 yenerek ligin bitimine iki maç kala avantaj elde etti. Hürriyet Sahasında oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz, ilk yarıda Mert’in penaltı golü ve ikinci yarıda da Fikret’in güzel golüyle sahadan net skorla galip ayrılmayı başardı. Sahanın en iyi futbolcuları olan Mert ve Fikret güzel oyunlarıyla dikkat çekerken, otoritelerin de radarına girmeyi başardılar.

   Maç sonunda futbolculara Park Tesislerinde yemek veren Gemlik Belediye Spor Başkanı Hulusi Gandar, U-14 liginde mücadele eden futbolcularının ilçenin gururu olmayı hak ettiklerini ifade ederek, başarılarının devamını diledi. Hem Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın hem de yönetimlerinin birçok spor branşında büyük destekleri olduğuna dikkat çeken Hulusi Gandar, teknik direktör Haydar Yiğit ve futbolcuları tek tek tebrik etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28