banner47

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası Gemlik’te

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliği ile BP (Castrol) ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası (Kız-Erkek) 27-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Gemlik İlçe Spor Salonu’nda yapılacak...

Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası Gemlik’te
banner3

Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklama; "Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Türkiye Karate Federasyonu işbirliği ile BP (Castrol) ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası (Kız-Erkek) 27-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Gemlik İlçe Spor Salonu’nda yapılacaktır. Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gemlik Kent Konseyi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası ve Gemlik Belediye Sporun da katkı sunduğu şampiyonaya 81 ilden iki bin beş yüze yakın sporcunun katılması bekleniyor. Karate Yıldız Milli Takım seçmelerinin de yapılacağı şampiyona da 95 hakem görev alacak.

27 Ocak Çarşamba günü başlayacak müsabakalar 09.00-20.00 saatleri arasında yapılacaktır. Açılış Seremonisi ise 29 Ocak Cuma Günü saat 17.00’de gerçekleştirilecektir. Tüm halkımızı 5 gün boyunca sürecek olan Türkiye Yıldızlar Karate Şampiyonası’na bekliyoruz."denildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28