banner47

İki Yılda 200 Metruk Bina Yıkıldı

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yıkım ekipleri, 2 yıl içinde 200 metruk binanın yıkımını tamamladı.

İki Yılda 200 Metruk Bina Yıkıldı
banner3

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yıkım ekipleri, 2 yıl içinde 200 metruk binanın yıkımını tamamladı. Toplum Destekli Polis Müdürlüğü işbirliği çerçevesinde Belediye Encümeninin aldığı kararı uygulayan ekipler, son olarak Hamidiye Mahallesi Menekşe ve Ihlamur Sokakta bulunan 4 metruk binanın yıkımını tamamladılar.

   Gemlik Merkez Mahalle ve sokaklarının yanı sıra köy statüsünden mahalle statüsüne dönüşen bölgelerde de yoğun bir çalışma içine giren ekipler, hem görsel kirliliğe neden olan hem de tehlike saçan onlarca metruk binayı ortadan kaldırarak, büyük bir temizlik gerçekleştirdiler. Kamulaştırması yapılan binalarla birlikte iki yıl içinde 200 metruk binanın yıkımını gerçekleştiren ekipler, çalışmaların devam edeceğini söylediler.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçenin en büyük sorunlarından birisi olan metruk binaların ve yarattıkları tehlikelerin ortadan kalkmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Madde Bağımlılığı ile mücadelede ve güvenlik açısından da metruk bina yıkımlarının önemine dikkat çeken Refik Yılmaz, bağımlıların mekânı haline gelme potansiyeli olan binaların temizlendiğini söyledi. Yılmaz, kaçak yapılarla mücadelenin yanı sıra, metruk bina yıkımlarının da hız kesmeden devam edeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER