banner47

Emniyetten Huzur Operasyonu

Son zamanlarda artan şiddet olaylarından sonra ilçede 4 koldan denetime çıkan ekipler huzurlu bir kent için çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini belirtti...

Emniyetten Huzur Operasyonu
banner3

Gemlik’te artan şiddet olaylarından sonra emniyet ekipleri Gemlik’in huzuru için görev başındaydı. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik ve Asayiş ekipleri şehrin giriş ve çıkış noktalarında denetim yaparken iki ekipte ilçe merkezinde bulunan işyerlerinde denetime çıktı.

Haberin videosu için tıklayınız...

Emniyet yetkililerinden edinilen bilgilere göre yeni yılda ekipler bir çok şahısın kimlik sorgulamasını yaparken 50 den fazla işyerini denetledi. Trafik ekipleri de araçlarda kontrol yaparken sürücülere de alkol muayenesi yapıldı.

AMAÇ HALKIMIZIN HUZUR ve GÜVENİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü, yapılan denetimlerin halkın huzur ve güveni amacını taşıdığını belirterek, ‘İlçe halkımızın huzurlu bir şekilde yaşamalarını sağlamak, bu huzur ve güven ortamını bozmak isteyebilecek kötü amaçlı kimselere fırsat vermemek amacıyla tüm ekiplerimizle birlikte bir çalışma yaptık. Ekiplerimizden bazıları ilçe merkezinde bulunan işyerlerini denetlerken diğer ekiplerimizde, internet kafelerde, sahilde bulunan restaurant ve kafelerde Gemlik çarşı meydanında denetimlerini sürdürdü. Bir internet kafede 12 yaşından küçük çocuk olduğu belirlendi ve tutanak tutuldu.  Denetimlerde bir çok vatandaşımızın GBT sorgulaması yapılırken 50 den fazla işyerinde denetim yapıldı. Kentimizin huzuru ve insanlarımızın güvenliği için denetimlerimiz belli periyotlarda devam edecek’ şeklinde açıklama yaptı.

Yapılan asayiş uygulaması kapsamında, 500 civarında kişi sorgulandı. 1 şahsın üzerinden çıkan kuru sıkı silah ile alakalı işlem yapıldı. 2 aranan şahıs yakalandı. 4 iş yerine sigara kullanılmasından, 1 iş yerine de küçük çocukların bulunmasından dolayı işlem yapıldı. 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28