banner47

Spora Tam Destek Hep Destek

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa 2. Amatör Kümede Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Körfez Sporlu Futbolcu, Teknik Heyet ve Yöneticileri kahvaltılı toplantıda ağırladı.

Spora Tam Destek Hep Destek
banner3

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bursa 2. Amatör Kümede Şampiyonluk mücadelesi verecek olan Körfez Sporlu Futbolcu, Teknik Heyet ve Yöneticileri kahvaltılı toplantıda ağırladı. Bursa Büyükşehir Belediyesi Park Sosyal Tesislerinde Kulüp Başkanı Murat Dülger, Teknik Direktörler Alparslan İlgin ve Mahmut Gülenç ile birlikte yöneticiler ve futbolcuları Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı ile birlikte konuk eden Refik Yılmaz, “Spora tam destek, hep destek” felsefesini devam ettireceklerini vurguladı.

Gemlik’te son 4 yıl içinde 12. Spor tesisini yaptıklarını hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Celal Bayar Anadolu Lisesi Spor Salonunun da tamamlandığına dikkat çekerek, Lale Kemal Kılıç Okulu ve 11 Eylül İlkokullarına da spor salonu yapılacağını hatırlattı. Alt yapı ve tesisleşmeye büyük önem verdiklerini kaydeden Refik Yılmaz, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Gemlik’in spor kenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade etti. Ayrım yapmadan tüm spor kulüplerine destek ve hizmet vermeyi sürdüreceklerini anlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Körfez Sporlu Futbolcular, Teknik heyet ve yöneticilere de başarılar diledi.

Gemlik Körfez Spor, 6 Şubat tarihinde başlayacak 2. Amatör Kümede ilk maçını kendi evinde Koray Spor ile yapacak. Büyükşehir Belediyesi Suni Çim Saha Tesislerinde oynanacak olan maçın saati önümüzdeki günlerde belirlenecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28