banner47

GTSO Basında Yeni Dönem

Gemlik Ticaret ve Sanayi basın danışmanlığı görevini 2 yıldır yürüten gazeteci Hurşit Topal görevini gazeteci Serhat Seferoğlu’na devretti.

GTSO Basında Yeni Dönem
banner3

Gemlik Ticaret ve Sanayi  basın danışmanlığı görevini 2 yıldır yürüten gazeteci  Hurşit Topal görevini gazeteci Serhat Seferoğlu’na devretti. GTSO faaliyet ve sosyal projelerinin basın, yayın ve medya da yer almasında görev yapan gazeteciler, Gemlik’teki basın kuruluşlarının temsilcilerince yürütülüyor. 2014-2015 yılı dönemini tamamlayan gazeteci Hurşit Topal’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı GTSO yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Yıldırım tarafından teşekkür plaketi verildi.

GTSO başkan yardımcısı Mehmet Yıldırım, yönetim kurulu üyesi Mehmet Anar  ve Genel sekreter Agah Arda’nın da katıldığı  toplantıda yeni ve önceki dönem gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, oda yönetimine gelen her yöneticinin gönüllü olarak hizmet için seçildiklerini dile getirdi. Odadan içeri giren herkesin siyasi kimliğini bir tarafa bırakarak hizmet verdiğini kaydeden Yıldırım, ortak paydanın Gemlik olduğunu vurguladı.Basın yayın ve halkla ilişkilerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Mehmet Anar ise, iki yıllık görev süresi içerisinde gazeteci Hurşit Topal ile başarılı çalışmalar yapılarak odanın  tanıtımında ve sosyal projeleriyle gerek yerel, gerekse ulusal basında ismimizi duyuruyoruz. Kendisiyle geçirdiğimiz süreç için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz dedi.

Yöneticiler Yıldırım ve Anar, gazeteci Serhat Seferoğlu ile devam edecek olan dönemin hayırlı olması dileklerinin ardından Hurşit Topal’a plaketi takdim edildi. Seferoğlu’da kendisine gösterilen teveccühten dolayı teşekkür ederek odamız ve Gemlik için yapılan çalışmalar ve hizmet tanıtımında tüm imkanların kullanılarak ortak fikir birliğinde hizmet vereceğini dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28