banner47

Şehitler İçin Karşılaşacaklar

Bursaspor Başkanı Ali Ay kulübün Özlüce tesislerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezinoğlu’nu ağırladı. Bakan Müezzinoğlu’nun geçmiş olsun dileklerini kabul eden Başkan Ay, şehitler için, Bursaspor-Beşiktaş arasında özel bir maç tertip edileceğini söyledi.

Şehitler İçin Karşılaşacaklar
banner3

İstanbul’da yaşanan bombalı saldırı sonucu şehit olan 38 kişiden biri olan Bursalı polis memuru Hüseyin Akyüz’ün, cenazesine katılmak üzere Bursa’ya teşrif eden Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursaspor başkanı Ali Ay’a da ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette konuşan Başkan Ay, menfur saldırı sonrası büyük üzüntü içerinde olduğunu belirterek “Artık sadece Beşiktaş ve Bursaspor taraftarları değil tüm taraftarların birlik ve beraberlik içerisinde olmaları gerekiyor. 3 bin 500 taneye yakın güvenlik görevlisi vardı maçta. Ancak bu saldırılar bizleri yıldırmayacak. Çünkü bu topraklar bizim şehitlerimizin kanıyla bizim olmuştur. Ben bu yaşta dahi görev verilirse seve seve şehit olmaya razıyım. Şehitlerimizin isimlerini anı duvarımızda yer vereceğiz” diye konuştu.

Böyle acı saldırıları artık son bulmasını dilediklerini söyleyen Başkan Ay, Beşiktaş’la özel bir maç planlandığını, karşılaşmanın gelirlerinin de şehit ailelerine bağışlanacağını kaydetti. Ay “Şehitlerimiz için maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

AYRIŞMADAN,BÖLÜNMEDEN

Programda konuşan Bakan Müezzinoğlu da, şehitlerin geride kalan emanetlerine sahip çıkılacağını hatırlattı. İki kulüp arasında yapılması planlanan karşılaşmadan memnuniyet duyduklarını söyleyen Müezzinoğlu “Tabii ki taraftar olmak önemli ancak ayrışmadan, bölünmeden bunu gerçekleştirmek gerekiyor. Bursaspor ile Beşiktaş arasında yapılmasını planladığınız özel maçta her iki takımın taraftarlarının hep beraber maçı izlemesini arzu ediyoruz. Türkiye’nin önemli iki kulübü Bursaspor ve Beşiktaş’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 06:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28