banner47

Gemlik Belediyesinden Emniyete  Ziyaret

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zorlu süreçte sonuna kadar Türk Polisinin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

Gemlik Belediyesinden Emniyete  Ziyaret
banner3

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, zorlu süreçte sonuna kadar Türk Polisinin ve güvenlik güçlerinin yanında olduklarını söyledi.

10 Aralık’ta İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybeden Çevik Kuvvet Polisleri adına taziye ziyaretinde bulunan Refik Yılmaz, Türkiye’nin Suriye gibi olmamasında en büyük rolü oynayan güvenlik güçlerine Gemlik halkı adına teşekkür etti. Gemlik Belediyesi’nin çıkarma yaptığı anlamlı ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Erol, Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra, daire müdür, amir ve memurları da katıldı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve görevli polisleri ziyaret ederek, karanfil takdim eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Türk Polis Camiasına başsağlığı diledi. “Şehitlik en büyük mertebedir ve şu bilinsin ki bir ölür bin diriliriz” diye konuşan Refik Yılmaz, teröre karşı var olma savaşı veren Türkiye’de herkesin en büyük görevinin bu hainlere karşı çarpışmak olduğunu vurguladı. Suriye’de yaşananları örnek gösteren ve Türkiye’yi de Suriye gibi yapmayı hedefleyenlerin olduğunu bir kez daha anlatan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Güvenlik güçlerimize ve polisimize Gemlik halkı adına teşekkür ediyorum. Türkiye’nin Suriye gibi olmamasında onların fedakârlıkları çok büyüktür. Hepimizin başı sağ olsun” dedi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’da, Türkiye’nin geçmişten bugüne büyük bedeller ödediğini ve bugün de var olma savaşı vererek bedeller ödemeye devam ettiğine dikkat çekerek, “Biz bu bedeli seve seve ödemeye devam edeceğiz. Ben Türk halkına, Gemliklilere çok teşekkür ediyorum. Verdikleri destek moral değerler adına çok önemli. Bu destekler bizi çok daha güçlü kılıyor. Kuvvet veriyor. Sonuna kadar mücadele edeceğimizden kimse şüphe duymasın. Bu mücadeleyi hep birlikte yapacağız ve hep birlikte selamete çıkacağız” dedi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkanları Kadir Erol, Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin yanı sıra Belediye daire müdür, amir ve personeline de teşekkür eden Cafer Gündoğdu, bu anlamlı ziyaretin kendilerine şevk verdiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2016, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28