banner47

Yeni Kaymakam'dan Uyuşturucuyla Mücadele Sözü

GemlikLife ailesi, Gemlik'in Yeni Kaymakamı Gürbüz Karakuş'u makamında ziyaret etti.

Yeni Kaymakam'dan Uyuşturucuyla Mücadele Sözü
banner3

GemlikLife ailesi, Gemlik'in Yeni Kaymakamı Gürbüz Karakuş'u makamında ziyaret etti.

GemlikLife İmtiyaz Sahibi ve Gemlik Tanıtım Genel Müdürü Serkan Kaynar ile GemlikLife Genel Yayın Yönetmeni Feyzi Sarıkaya'nın gerçekleştirdiği ziyarette GemlikLife, Gemlik Tanıtım ve Gemlik Reklam aileleri adına Kaymakam Karakuş'a GemlikLife Dergisi'nin tüm sayıları ve Gemlik manzaralı bir kanvas tablo hediye edilirken, Gemlik'in sorunlarına dair sıcak bir sohbet gerçekleştirildi.

Gemlik'i Marmara Bölgesi'nin İncisi olarak nitelendiren Yeni Kaymakam Karakuş, "Gemlik, gerek iklimiyle gerek deniziyle Türkiye'nin görülmeye değer ilçelerinden biri. 40 yıldır devletimize hizmet ediyorum. Şimdi de Gemlik'e hizmet etmek için görevlendirildim ve Gemlik için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim." şeklinde konuştu.

Gemlik ile ilgili bilgi alışverişinde bulunan Karakuş, İmtiyaz Sahibimiz Serkan Kaynar ve Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya'nın Gemlik ile ilgili belirttiği madde bağımlılığı sorununa eğileceklerini ve bu sorunun en kısa zamanda gündeme getirileceğini belirtirken "Bu konuda basının çok önemli bir rolü olduğunu düşünüyorum. Daha önce görev yaptığım iki yerde de iki gazete kurulmasını sağladım. Basın, gerek halktan devlet kademesine aktarılması gerekenleri aktarırken gerekse devlet kademesinden halka aksettirilmesi gereken bilgileri halka iletmekte çok büyük bir pay sahibi. Bu noktada tüm Gemlik Halkı'nı üzen Düzgün Akyıldız'ın da bir madde bağımlısı tarafından katledilmesine gereken hassasiyeti gösterdiğinizi farkettim. GemlikLife ailesini madde bağımlılığı karşısındaki bu duruşundan dolayı tebrik ederim. " dedi.

Ayrıca gerçekleştirilen sohbette Gemlik'in intihar vakalarındaki artış da gündeme getirildi. Genel Yayın Yönetmenimiz Feyzi Sarıkaya, Gemlik Meydanı'ndaki Avm'nin teras katının adeta bir intihar kulesi haline gelmesinden dolayı duyulan rahatsızlığı belirtirken, intiharların artması nedeniyle artık GemlikLife üzerinden intihar haberleri yayınlamama kararı aldıklarını Yeni Kaymakam Gürbüz Karakuş'a aktardı.  Konu ile ilgili bilgileri özellikle not aldığı dikkat çeken Karakuş "Bu konu ile ilgili de gerekli çalışmaları en kısa zamanda yapacağız.  Görevim süresince Gemlik'in sorunları ile ilgili basınla da temas halinde olmayı planlıyorum. " dedi.

Öte yandan kendisi de sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Karakuş, artık internetin insanlara ulaşmak için gazeteden daha etkili bir yol haline geldiğini, gazetelerin sınırlı sayıda insana erişebildiğini, oysa internet üzerinde paylaşılan  bir gönderinin anında milyonlara erişebildiğini belirtti. Bu noktada GemlikLife'ın da interneti ve sosyal medyayı verimli kullanmasının çok yenilikçi ve işlevsel olduğuna değinen yeni kaymakam, GemlikLife'ı tüm sosyal medya platformlarında takip edeceğini sözlerine ekledi.

Biz de GemlikLife, Gemlik Tanıtım ve Gemlik Reklam aileleri olarak Yeni Kaymakamımız Gürbüz Karakuş'a yeni görevinde başarılar dileriz.  

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2016, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28