banner47

Mahalle Afet Gönüllüleri'nde Yeni Dönem

Bursa Mahalle Afet gönüllüleri 2. olağan kongresini gerçekleştirdi.

Mahalle Afet Gönüllüleri'nde Yeni Dönem
banner3

Bursa Mahalle Afet gönüllüleri 2. olağan kongresini gerçekleştirdi.

İki yıl önce dernekleşmiş olan Mag-Der'in yapılan olağan kongresinde yönetim kurulu yenilenirken tek liste girilen seçimde yönetim kurulu başkanlığına Yusuf Yumru tekrar seçildi.

MAG yapılanmasının aynı zamanda kurucusu olan Yumru seçim sonrası yaptığı açıklamada; "Listemizi onaylayan dernek üyelerimize ve  tekrar başkan olarak seçen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim. Birinci derecede afet bölgesi olan ilçemizde bütün ekonomik zorluklara rağmen halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz, bugüne kadar bize duyulan güveni boşa çıkarmayıp üzerimize düşeni yaptık, bundan sonrada daha fazlasını yapabilmek için gayret göstereceğiz . Gemlik'te en zor iş kanaatimce sivil toplum örgütü olmaktır. Elinize geçen her kuruşu ya eğitime, ya malzemeye, yada insan hayatı kurtarmaya  harcamamıza rağmen kimsenin dikkatini çekememiş olacağız ki, bugüne kadar otuz sekiz kamu kuruluşu, odalar ve sanayi kuruluşlarımıza yapmış olduğumuz ekonomik destekli dilekçelerimize nezaketen dahi geri dönüş yapılmamıştır, azda olsa bugüne kadar şahsi veya kurumsal bizlere destek olan herkese Gemlik halkı adına teşekkür ederiz. Halkımız adına diyoruz çünkü biz ülkemiz ve dünyada yaşayan bütün insanlarımızın hayatını önemsiyoruz, onlar için mücadele ediyoruz.

Afet sonrası yardım etmek kadar afet öncesi afet risklerini azaltılması adına bizim gibi kuruluşlara destek olunmasını bir türlü öğrenemedik, umarız bundan sonra bu konularda daha duyarlı olunur." ifadelerine yer verdi.

Bursa Mag-Der'de yeni seçilen yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yumru, Başkan Yardımcısı Maksude Çoşkun, Başkan Yardımcısı Yusuf Aygül, Genel Sekreter Yahya Özdemir, Yardımcısı Feriha Çakır, Eğitim ve Tatbikat Sorumlusun Hasan Gökhan Yeter, Yardımcısı                              Osman Cam, Yardımcısı Özlem Yaman, Lojistik Sorumlusu Hasret Karada, Yardımcısı Tarık Katırcı, Sportif Faaliyetler Sorumlusu Erdal Toker.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2016, 05:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER