banner47

GTSO'dan Üyelerine Nefes Kredisi

Gemlik  Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen 'Nefes Kredisi' kampanyasına destek vererek üyeleri için 1 milyon TL'lik kaynak oluşturdu.

GTSO'dan Üyelerine Nefes Kredisi
banner3

Gemlik  Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından organize edilen 'Nefes Kredisi' kampanyasına destek vererek üyeleri için 1 milyon TL'lik kaynak oluşturdu.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı  Kemal AKIT ; "İçinde bulunulan ekonomik süreçte, KOBİ’lere nefes aldırmak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ziraat Bankası ve Denizbank arasında imzalanan, oda üyelerine düşük faizli kredi kullandırmaya yönelik protokole Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası da katkı sağladı. Bu proje nakit sıkıntısı çeken KOBİ'lerimize nefes olacak ve ülke ekonomimiz canlanacaktır dedi.

Oda üyeleri, üst limit 100 bin TL olmak üzere, 12 ay vadeli, yıllık yüzde 9,90 faiz oranlı kredi kullanabilecekler. Üyelerin Ziraat Bankası ve Denizbank’tan kullanabilecekleri Nefes Kredisi'ne başvurabilmek için GTSO'dan ’TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli faaliyet belgesi almaları gerekiyor.

GTSO üyeleri düşük faizli Nefes Kredisinden yararlanmak için 12 Aralık 2016 Pazartesi gününden itibaren Ziraat Bankası ve Denizbank Gemlik şubelerine başvurabilinecek.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 05:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28