banner47

Nakliyecilerden Emniyete Başsağlığı Ziyareti

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul’da polisimizin, ülkemizin birlik ve beraberliğini hedef alan menfur saldırı sonrası polis teşkilatımıza destek çığ gibi büyüyor.

Nakliyecilerden Emniyete Başsağlığı Ziyareti
banner3

Geçtiğimiz Cumartesi akşamı İstanbul’da polisimizin, ülkemizin birlik ve beraberliğini  hedef alan menfur saldırı sonrası polis teşkilatımıza destek çığ gibi büyüyor.

Gemlik Nakliyeciler Derneği Başkanvekili Faruk Aktaş, Başkan Yardımcısı Levent Pazvant ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Sakallıoğlu, Faruk Güzel ve Salih Diş ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’ya başsağlığı mesajı ve desteklerini iletmek üzere ziyarette bulundular.

Ziyarette Faruk Aktaş, "Cumartesi günkü elim olay sonrası emniyet kuvvetlerimizin yanlarında olduğumuzu bir kez daha belirtmek isteriz. Ülkemize karşı oynanan bu tarz kahpe oyunların her zaman karşısında olacağımızı belirtir,devletimizin ve emniyet kuvvetlerimizin her zaman emirlerinde olduğumuzu bilmelerini isteriz. Başka Türkiye'nin olmadığını bilmemiz gerekir. Siyasi düşünceler, ideolojiler ne olursa olsun tek yürek olmadan hiçbir sorun çözemeyiz.Sektör olarak yaptığımız birlikteliği ülkemiz için de bir an önce nasip olmasını dileriz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yüce milletimize de başsağlığı dileriz." dedi.

“Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ise, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek; “Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu biliyoruz, bunu bugün de gösterdiniz. Biz sizler için şehit olmayı göze alarak bu mesleğe başladık. Sizin bu duyarlılığınız işimizi daha da severek, daha da coşkuyla yapmamıza neden oluyor. Hep birlikte bu ülkeye sahip çıkacağız. Bu ülke için çalışacağız, bu olaylar bizleri asla yıldıramayacak ve hainler hedeflerine ulaşamayacaklardır.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2016, 06:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28