banner47

MHP İlçe Başkan Adayı Aşan Ziyaretlerine Başladı

Geçtiğimiz ay MHP Gemlik İlçe Başkan Adaylığını açıklayan İbrahim Aşan ziyaretlerine Ülkü Ocakları'ndan başladı.

MHP İlçe Başkan Adayı Aşan Ziyaretlerine Başladı
banner3

Geçtiğimiz ay MHP Gemlik İlçe Başkan Adaylığını açıklayan İbrahim Aşan ziyaretlerine Ülkü Ocakları'ndan başladı.

Ülkü Ocakları'nın yuvaları olduğunu, bu zamana kadar Ülkü Ocakları'nın sayesinde hep başlarının dik, gururlu bir şekilde Gemlik'te gezebildiklerini belirten Aşan ve heyeti, yaklaşan kongre öncesi ilk ziyaretlerini Gemlik Ülkü Ocakları'na yaptılar.

Ziyarette konuşan Aşan, şu ifadelere yer verdi :

"Mevcut olan her ne varsa daha iyiye götürmek, Gemlik'te Milliyetçi Hareketi bir arada birleştirmek ve tutmak, hizmetimizi daha ileriye götürebilmek için başkanlığa aday oldum.  Milliyetçi Hareket Partisi için olmazsa olmaz Ülkü Ocakları'dır. 18 yaşından beri siyasetin içerisindeyim. Sizlerle birlikte siyaset yapmak istiyoruz. Gemlik Ülkü Ocakları ile her şeyimizi paylaşmaya hazırız. Yapılacak olan tüm projeleri desteklemeye yardımcı olmaya sizlerle birlikte olmak istiyoruz. Gemlik Ülkü Ocakları'ndaki kardeşlerimizin hayır dualarını istiyoruz. Hayırlısı ise başkan olmamız oluruz. Değilse bu davaya hizmet etmeye devam edeceğiz. Hiç bir zaman partimize arkamızı dönmeyiz. Bizim birinci gayemiz, bir bölünmüşlük bir küsmüşlük var bunu bitirmek istiyoruz. İlk gayretlerimiz bu doğrultuda olacak. Gemlik'te Milliyetçi Hareket Partisi'ni bir araya getireceğiz.

Biz yönetim kurulumuzda, toplantılarda, meclis salonlarında konu mankeni istemiyoruz. Gemlik ile ilgili kafa yorsun, Gemlik için mesai yapsın istiyoruz. Partimizin geleceği için kafa yorsun istiyoruz.  Ülkücü kantar ne tartarsa doğru tartar ben ve yönetim kurulum Ülkücü delegenin de oylarına talibiz."

Gemlik Ülkü Ocağı Başkanı Kartal Gülmez ziyaretlerine Gemlik Ülkü Ocakları'ndan başlayan İbrahim Aşan ve yönetim kuruluna teşekkür ederken; "Değerli dava arkadaşlarınıza bu zorlu yolda medeni cesaretlerinizden dolayı kutluyorum. Gerçekten bu bayrağı devralmak cesaret ister. Bu bayrağı taşımak ve bir adım ötesine götürmek oldukça zor bir görevdir. Bu yüzden bu heyeti en samimi duygularımızla kutluyoruz. Bu ziyaretleriniz aslında bir gelenektir. Ülkü Ocakları bu geleneklere her daim korumuş ve bu geleneklere bağlı kalanlara her daim saygı duymuştur. Milliyetçi Hareket, Ülkücü gençliğin vücut bulmuş halidir. Bu sebeple her zaman birbirimize ihtiyacımız var. Çıkacağınız bu yolda Allah yardımcınız olsun. Biz Ülkü Ocakları olarak reisimiz kim olursa olsun her zaman yanında olduk. Seçimleri kim kazanır ne olur bilinmez ama hakkınızda hayırlısı olsun." dedi.

Ziyaretin ardından İbrahim Aşan ve yönetim kurulu, Gemlik Ülkü Ocakları Teşkilatı ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.

Öte yandan, MHP ve Ülkü Ocaklarında geçmiş dönemde görev yapmış Tuncay Yalçın'ında başkan adaylığını açıkladığı öğrenildi.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 06:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28