banner47

Şahintepe Düzce’de Yarışacak

Doğa Sporları Derneği’nin ardından geçtiğimiz günlerde kuruluş aşamasını tamamlayan Gemlik’in ikinci Motosiklet Kulübü Şahintepe Motor Sporları Kulübü, Düzce’de 24 -25 Ekim tarihlerinde organize edilecek olan Türkiye Enduro 5. Ayak yarışlarında ilçeyi temsil edecek.

Şahintepe Düzce’de Yarışacak
banner3

6 Yarışçı 40 üye ile birlikte çalışmalara başlayan Şahintepe Motor Sporları Kulübü’nün en büyük destekçisi bir kez daha Gemlik Belediyesi oldu. Düzce’de Birol Çelik ve Efe Necati Çelik ile birlikte yarışacak olan kulüp yöneticileri ve sporcuları Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. 5. Ayak Türkiye Enduro Şampiyonasında yarışacak sporcuların korumaekipmanları ve formalarını yaptıracak olan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Birol Çelik ve Efe Necati Çelik’e de başarılar diledi.

Gemlik’te Türkiye Enduro ve Türkiye Motokros Şampiyonalarının yanı sıra Doğu Avrupa Moto Kros Şampiyonasının da organize edildiğini hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Avrupa’da bile örnek gösterilen Şahintepe Motokros Pistinin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kısa sürede dünya çapında bir pist yaptıklarını vurgulayan Refik Yılmaz, tesisleşme sonrasında ilçeden de bu spora gönül veren gençlerin çıkmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Kulüp Yöneticileri ve sporcuları bir kez daha tebrik eden Refik Yılmaz, her türlü spor ve sporcuya yönelik destek ve yatırımların devam edeceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER