banner47

MHP Bursa Milletvekili Adayı Adak Basın Toplantısı Düzenledi

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan 26.dönem milletvekili genel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Adak bu sabah MHP Gemlik İlçe Binasında basın toplantısı düzenledi.

MHP Bursa Milletvekili Adayı Adak Basın Toplantısı Düzenledi
banner3

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe binasında sabah kahvaltısında Gemlikli gazeteciler ile bir araya gelen Adak, düzenlemiş olduğu basın toplantısında; "Değerli basın mensupları, çok kıymetli dava arkadaşlarım, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyor, basın toplantımıza katılımlarınızdan dolayı şahsım ve Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı adına hoş geldiniz diliyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile devletimizin bekası için şehit düşen asker, polis ve korucularımızı rahmetle anıyor, yaralı olanlara acil şifalar diliyorum. Hareketimizin lideri Başbuğ Alparslan Türkeş ile ülkücü şehitlerimizi ve özellikle ihtilalciler tarafından denge kurmak adına suçsuz günahsız bir şekilde 7 Ekim 1980 tarihinde idam edilerek şehit edilen Mustafa Pehlivanoğlu'nu rahmetle anıyor unutmadığımızı ve unutturmayacağımızı bir kez daha huzurunuzda belirtiyorum.

10 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen menfur saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor, bu katliamı yapan kişi veya kişilerin tespit edilerek, arkalarındaki örgütlerin ortaya çıkarılmasını bir an önce yetkililerden bekliyoruz. 97 kişinin öldüğü 300 civarında kişinin yaralandığı bu olayda güvenlik açığının bulunmadığını belirten yetkililerin aymazlığını da kınıyorum. Kaybedilen canların ülkemizin kaybı olduğunu, yapılan bu terör eyleminin hedefinin de milletimizin birliğine kast ettiğini biliyor, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Kumla'da ki Hemşehrilerimize Geçmiş Olsun Diliyorum

29 Eylül 2015 tarihinde ilçemizde yağan sağanak yağmur sonucu özellikle Küçük Kumla Mahallesinde oluşan selden zarar gören hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi bildiririm. Yerel yöneticilerden, sağanak yağmur sonucu oluşan su baskınlarının sebeplerinin iyi irdelenmesini, yapılan yanlışlıkların bir an önce giderilmesi ve tekrarlanmamasını, zarar gören hemşehrilerimizin de zararlarının bir an önce giderilmesini beklemekteyiz. 7 Haziran seçimleri sürecinde özellikle Kumla'ya doğal gaz getirmeyi vadedenlerden bu sözlerini bir an önce yerine getirmelerini bekliyor bu hususun sizlerin huzurunda takipçisi olacağımızı belirtiyorum.

Mehmet Ali Adaklı Kimdir?

Adaklı; “ 1957 yılında Mudanya’nın Trilye Beldesi’nde dünyaya geldim ilk ve ortaokulu Trilye’de, liseyi Mustafa Kemal Paşa Endüstri Meslek Lisesi'nde okudum. 1983 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Bölümü, Talaşlı Üretim Anabilim dalından mezun olduktan sonra Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde Makine eğitimi alanında yüksek lisansımı Mayıs 1999 yılında tamamladım. Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde makine eğitimi alanında doktora çalışmasına başladım. Ancak özel sebeplerden dolayı doktora çalışmasını henüz tamamlayamadım. Karacabey’den evli olup 4 kız ve 1 torun sahibiyim. 1984-1989 yılları arasında Ankara’da özel sektöre ait fabrikalarda yöneticilik yaptım. 1989 yılında Ankara Abidinpaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde öğretmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra, 1994 yılından günümüze kadar Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Teşkilatı’nda Şube Müdürü olarak çalıştım. Ayrıca Türk Standartları Enstitüsünde (TSE) meslek standartları hazır lık gurubu üyeliği ve başkan vekilliği yaptım. Gazi Üniversitesi Atatürk ve Gazi Meslek Yüksek Okullarında girişimcilik ile standardizasyon ve kalite derslerini okuttum.

Ben 2002 yılından bu yana iş başındaki ilkesiz AKP zihniyetinin uyguladığı, kişiliksiz ve milli olmayan dış politikaya son vermek için adayım. Bölücülere verilen tavizler sonucu ve eşkıya ya arka çıkan  aşiret reislerine kardeşim diyenlere, AKP döneminde azan bölücü teröre karşı adayım. Gençleri uyuşturucu batağından kurtarmak için aday oldum. Yanlış politikalardan dolayı çiftçinin bitişini durdurmak için adayım. Andımızı kaldıranlara karşı adayım. Eğitimin çeşitli kademelerinde yöneticilik görevi almak isteyen öğretmen ve diğer memurları, yandaş sendika kıskacından kurtarmak için adayım.

‘’AKP Milli İradeyi yok saymıştır’’

25.dönem milletvekili genel seçimlerinin sonuçlarını hazmedemeyen, milli iradenin tercihlerini kabul edemeyenler, bir kez daha seçim kartını masaya koymuşlar, milli iradeyi yok saymışlardır. Demokrasiden ve milli iradeden kaçanlara, bir kez daha ders verme şansımız 1 Kasım’dır’’ dedi.

MHP Seçim Beyannamesinin başlıklarına da değinen Adak; ‘’Demokratik sistem ve parlamento devam edecektir. Anayasanın ilk dört maddesi ilelebet korunacaktır. Çözüm süreci rezaleti tamamen sona erecektir. Büyükşehir mülki sınır düzenlemeleri kaldırılacaktır. Kapatılan Belde Belediyeleri açılacaktır. Tüm yolsuzluklardan hesap sorulacaktır. Esnafa destek ve geçim indirimi uygulanacaktır. Mazot 1TL 75 kuruş a çiftçiye verilecektir. Net asgari ücret 1400 TL olacaktır. 700 bin kişiye iş imkanı sağlanacak. Eğitim sistemi milli ve manevi değerler ile çağın gereklerine uygun hale getirilecektir. Sağlık hizmetlerinden ek hizmet ve katılım payı alınmayacaktır’’ ifadelerini kullandı.

Soru cevap bölümünde ise asgari ücret, terörle mücadele, emekli ek ücretleri, sağlık hizmetleri gibi konuların, hükümete gelir gelmez düzeleceğinin altını çizdi. Beyannameler ile alakalı soruda ise ‘’AKP Beyannamesinde Türk ve Türlük ile alakalı herhangi bir madde göremezsiniz. Terörü de, ekonomiyi de rahatlatacak en oturaklı beyanname, MHP’nin beyannamesidir. Halkımızda bunu değerlendirecektir’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 23:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28