banner47

Mihrişah 3 Gündür Kayıp

Staja gidiyorum diyerek evden çıkan ve üç gündür kayıp olan 17 yaşındaki kızları Mihrişah Erdoğan’ın hayatından şüphe eden ailesi, 'Kızımız evden kaçacak biri değildir. Erkek arkadaşı olduğu zaman gelip söylerdi. Kaçırıldığından şüphe ediyoruz' dedi.

Mihrişah 3 Gündür Kayıp
banner3

Mihrişah'ın Fotoğrafları

Bursa İhsaniye’de yaşayan ve bir markette staj yapan 17 yaşındaki Mihrişah Erdoğan’dan üç gündür haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre iş başı yapması gereken gün ve saatte işe gitmeyen Mihrişah ailesini endişelendiriyor. Kızlarını arayan Erdoğan ailesi, telefonu kapalı olunca Bursa Emniyet Müdürlüğüne haber verdi. Üç gündür kızlarından gelecek müjdeli haberi bekleyen aile, “Kaçırıldığından şüphe ediyoruz. Kızımız, Bursa Carrefoursa’da staj yapıyor. O gün saat 08.00’de sularında evden çıkmış. İhsaniye’de ikamet ediyoruz. Üzerinde en son gri kapüşonlu bir hırka, siyah bir penye ve bordo bir ayakkabı bulunmaktaymış. Belki kaçıran kişi bir yerde çay içmeye davet etti, sonra da alıkoydular ve göndermediler. Kızım herkese güvenen bir insan. Kızım kaçmış olsa dahi, bir şekilde haber versinler sağ olduğunu bileyim. Kaçıran kişi de bir yanlış yapmışsa gelsin haber versin. İşin ucunda ölüm yok. Yeter ki kızıma zarar gelmesin” diye konuştu.

“GÖRÜŞTÜĞÜ BİRİ OLSA SÖYLERDİ”

Kızının evden kaçacak biri olmadığını, bir erkek arkadaşı olduğu zaman kendileriyle paylaştıklarını kaydeden aile, şunları söyledi: “Görüştüğü biri olsa mutlaka bizi bilgilendirir. Biz, aileden ziyade arkadaş gibiyiz. Bir şeyini saklama ihtiyacı duymaz, ben de saklama ihtiyacı bırakmam. Bir gün haber alamadığımız an burada neler çekeceğimizi bilir. Beni bir saat bile habersiz bırakmaz.”

GEMLİK’TE GÖRÜLDÜ İDDİASI
Kızlarının en son Gemlik’teki Cius Avm binasında görüldüğünü iddia eden acılı aile Gemlik’ten de yardım istedi. Görenlerin emniyete veya bizlere haber vermelerini bekliyoruz diye konuştu. Gemlik ilçe emniyet müdürlüğüne de haber verildi.

Bursa ve Gemlik emniyet ekipleri 3 gündür kayıp olan Mihrişah’ı aramak için seferber oldu.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28