banner47

Yıldız:"Gaflet ve İhanet"

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız terör olayları ve halkın medya üzerinden gizli bir şekilde tehdit edilmesini değerlendirdi.

Yıldız:
banner3

Saadet Partisi Gemlik İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız yaptığı açıklamada ;"Türkiye'nin başkenti Ankara'da patlama olmuş, feryadü figan yeri göğü inletiyor. Terör bir kez daha kan döküyor can alıyordu. Bu saldırılar haber bültenlerini patlatıyor, toplum mühendisliği çalışması yapılıyor, ülkenin geleceği dizayn ediliyordu.Neler oluyor diye televizyonlarda konu ile ilgili haberlere bakınca havuz medyasının bir kanalında daha her şey yeni olmasına rağmen her zamanki gibi yeminli yorumcuları ekranlarda ''dolar düşmeye başlamıştı, borsa yükselmeye başlamıştı, Ak Parti'nin tek başına iktidarı görünmüştü onun için bu bombalar patlatıldı'' diye yorumlar yapılıyordu.

Bütün bunları izlerken insanın kanı donuyor adeta. 13 yıldır Ülkeyi tek başına yönetenler ve bu hale getirenler sanki bunlar değilmiş, her türlü güvenliği alması gerekenler sanki bunlar değilmiş gibi, 7 Hazirandan önce ''400'ü vermezseniz'' diye kendi halkını tehdit edenler, 7 Hazirandan sonra ''Halk kaosu seçti ''diye kendilerine oy vermeyenleri kaosu seçmekle itham edenler sanki kendileri değilmiş gibi bu güne kadar asker ve sivil ölümlerinin 400 e yaklaşmasının baş sorumlusu kendileri değilmiş gibi hala başkalarını suçlayınca insana pes Vallahi dedirtiyorlar.

Burada sorulması gereken bir diğer soru da patlama kimin işine yarardan daha çok bu patlama kimin işine yaramaz sorusu olmalı idi.Bu patlama kimin işine yarar veya arkasında kim var diye düşünüldüğünde; Türkiye üzerinde hesapları olan ABD, AB, İsrail ve onun yerli ve yabancı uşakları ile neticede Siyonizm ve Emperyalizm'in işine yarar diye bir kanıya varırken,

Bu patlama kimin işine yaramaz diye düşündüğümüz de de;Türkiye'nin işine yaramaz kanısına varıyorduk.

Saadet Partisi genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak bir konuşmasında ''Gaflet ile ihanet arasında sadece niyet farkı vardır. Ama sonuç değişmez.'' demişlerdi ki bu konuda fazla söze de zaten gerek yok.Ankara'da meydana gelen patlamadan dolayı yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, ölen vatandaşlarımıza da Allah'tan Rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim. Kan, gözyaşı ve terörden nemalanmaya çalışanlara Allah lanet etsin." ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28