banner47

Kardeşimizi Vahşice Cinayet Sonrasında Kaybettik

CHP İlçe Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Üniversite için gittiği Bolu’nun Gerede ilçesinde öldürülen Gemlikli genç Dilay Gül ile alakalı açıklama yaptı.

Kardeşimizi Vahşice Cinayet Sonrasında Kaybettik
banner3

CHP Gemli Gençlik Kollarında yönetici olarak görev yapan talihsiz genç kızı yakından tanıdığını ifade eden Sertaslan, cinayetle alakalı ‘’Alçakça bir cinayet’’ benzetmesini kullandı.

Sertaslan açıklaması şu şekildeydi; ‘’Türkiye son dönemlerde sosyal buhrandan geçiyor. Yine geçmişince uyuşturucu bulunan cani, alçakça bir cinayetle hayat dolu bir kardeşimizin hayatına son verdi. Gençlik Kolları üyemizi aynı zamanda da kardeşimizi kaybettik. Acımızın tarifi, izahı yok. Üniversiteye eğitim alması için gönderdiğimiz yavrularımızın can güvenliği yoksa huzurdan ve istikrardan bahsetmek kocaman bir yalan olur.

Kardeşimizin cenazesinin kalkmasının ardından, davasını takip edecek, katilin hak ettiği cezayı alması adına elimizdeki tüm imkânları kullanacağız.  Şu an canımız yanıyor, bu nedenle söyleyecek fazla bir şey bulamıyoruz. Hayatını kaybeden kardeşimizin ailesine, yakınlarına ve CHP örgütüne baş sağlığı diliyorum. Kadın cinayetlerinin ve gençlerimizin ölümlerinin önüne geçmek için, acilen önlem alınmasını istiyoruz. Başka canların yanmamasını istiyoruz’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 17:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28