banner47

Zihinsel Engelliler Derneğinde Kahraman Dönemi

Bursa Zihinsel Engelliler Derneği Olağan Kongresi yapıldı. Dernek Başkanlığını 15 yıldır başarıyla yürüten Tamer Sivri’nin yeniden aday olmadığı kongrede, Ersin Kahraman Başkanlığa getirildi.

Zihinsel Engelliler Derneğinde Kahraman Dönemi
banner3

Derneğin yeni yönetim kurulunda Başkan yardımcılığına aynı zamanda Gemlik Kent Konseyi Başkanı olan Mukaddes Serim seçilirken, Fehmi Aslan Muhasipliğe, Ahmet Gazi Memiş’te Genel Sekreterliğe seçildi. Gemlik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki’de derneğin yönetim kurulu üyesi oldu.

15 yıldır Başarıyla görevi yöneten Tamer Sivri, Ersin Kahraman Başkanlığındaki yeni yönetime başarılar diledi. Dernek Başkanlığının yanı sıra 5 dönem Konfederasyon Başkan Yardımcılığı, 3 dönem Zihinsel Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği görevinde bulunan Tamer Sivri, Bursa Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti görevlerinin yanı sıra, 4 dönem de İLİSDAM Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu. Gemlik Özel Türe Kurs ve Rehabilitasyon Müdürlüğü görevini devam ettiren Tamer Sivri, genç ve dinamik ekiple birlikte engellilere yönelik çalışmalarda daha hızlı yol kat edeceklerine inandığını bildirdi. Ersin Kahraman Başkanlığındaki yeni yönetime her zaman destek olacağını belirten Sivri, sadece başkanlık ve yönetimdeki görevinden ayrıldığını ancak birlik ve beraberlik içindeki çalışmaların süreceğini kaydetti.

Tamer Sivri Başkanlığındaki Bursa Zihinsel Engelliler Derneği’nin bugüne kadar yaptığı tüm çalışmalardan övgüyle bahseden ve geçmiş yönetimlere teşekkür eden yeni Başkan Ersin Kahraman’da, sadece Zihinsel Engelliler konusunda değil, her türlü engelli vatandaşların sorunlarına duyarlı olduklarını vurguladı. Ersin Kahraman,Engellilerin sosyal ve kültürel yaşama daha fazla katkı sunmaları ve katılmaları adına ne gerekiyorsa yapacakları sözünü vererek, aynı zamanda Belediye Meclis üyesi olduğuna dikkat çekti. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın engellilerin sorunlarına ve çözümüne yönelik katkılarının yadsınamaz olduğunu ifade eden Kahraman, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ahmet Gazi Memiş gibi önemli isimlerin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Avcı ve Vedat Büyükgölcigezli’nin de dernekleri adına büyük şans olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28