banner47

Yılmaz'dan CHP'ye Tepki

Gemlik’in son zamanlardaki en önemli sorunlarının başında gelen uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele hakkında açıklama yapan CHP ilçe başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’a İmam Hatip Lisesi Mezunlar derneği başkanı Necdet Yılmaz’dan cevap geldi...

Yılmaz'dan CHP'ye Tepki
banner3

Sertaslan’ın “Belediye başkanı’nın bütün derdi imam hatip lisesi yaptırmak olduğu için o açıklama bile yapmıyor” cümlesini üzüntüyle karşıladığını vurgulayan Yılmaz’ın sosyal medya aracılığı ile paylaştığı açıklamanın tamam şu şekilde.

" GEMLİK İMAM HATİP LİSESİ MEZUNLARI VE MENSUPLARI DERNEK BAŞKANI OLARAK CHP AÇIKLAMASINA CEVABIMIZ "

CHP ilçe başkanının son günlerde meydana gelen olaylarla ilgili kamuoyuna açıklama yaptığı metni okudum ve üzüldüm. Özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda bile genlerindeki İmam Hatip düşmanlığının bir kez daha ortaya çıkması ayrıca manidardır. Uyuşturucu gibi önemli bir konuda,hiç ilgisi yokken topluma sağlıklı bir nesil yetiştirme amacı olan İmam Hatip Liselerine saldırmasını kınıyorum. Gemlikte İmam Hatip Okulu ihtiyacı olduğu sürece halkımızın talebi olduğu sürece yapılmaya devam edecektir. Sözde belediye başkanını eleştireceğim diye Gemlikte hiçbir suça karışmayan vatanını milletini seven alkol ve uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak durmayı her zaman başarmış İmam Hatip Camiasını ve okullarından rahatsızlık duyan CHP ilçe başkanını ve ilçe yönetimini kınıyorum. Bu camiadan özür dilemeye davet ediyorum.Uyuşturucu ile mücadele sadece sokaklarda yürüyerek ve polisiye tedbirlerle değil eğitim ile olur.Bu eğitimin nasıl olacağını ise yıllardır suçtan ve kötü alışkanlıklardan öğrencilerini nesillerini uzak tutan imam Hatip neslinden ve okullarından öğrenebilirler.

Necdet YILMAZ

Gemlik İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Dermek Başkanı

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER