banner47

Dünkü Yaralamanın Zanlıları Yakalandı

Önceki akşam Gemlik’te meydana gelen olayda bir kişi bıçak ve ile yaralanmıştı.

Dünkü Yaralamanın Zanlıları Yakalandı
banner3

Dün Hürriyet Caddesi üzerindeki bir kıraathanede meydana gelen olayda Hamdi Koçdemir isimli vatandaş bıçakla 4 ayrı yerinden yaralanmıştı.

Edinilen bilgiye göre Hürriyet caddesi üzerindeki kıraathaneye gelen 3-4 kişilik bir grup ile tartışan Hamdi Koçdemir 4 ayrı yerinden bıçaklanarak Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Ağır yaralı olan Hamdi Koçdemir ameliyata alınırken, yaralamaya adı karışan 4 kişi polis tarafından aranıyordu.

ZANLILAR YAKALANDI

Yaralı Hamdi Koçdemir Muammer Ağım Devlet Hastanesindeki Ameliyatın ardından Bursa Şevket Yılmaz eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılarak tedavisine devam edilirken, olayın zanlıları üzerinden 24 saat geçmeden Gemlik Emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Zanlılar Özcan V., Tarık Ö., Fatih V., Mehmet Ali V. ve Hakan Ö. saklandıkları evde yakalanarak göz altına alındılar. Gemlik Asayış şube ekiplerinin ısrarlı takibi sonrası Narlıca köyündeki bir evde yakalan 5 zanlı Orhangazi devlet hastanesinde muayene edildikten sonra adliyeye sevk edildiler.

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28