banner47

İnegöllü Bayanlardan Kabak Tatlılı Ziyaret

Gemlik İnegöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Kadın Kolu Yöneticileri Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, İnegöl’ün meşhur Kabak Tatlısından hediye ettiler.

İnegöllü Bayanlardan Kabak Tatlılı Ziyaret
banner3

   İnegöllüler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Şen, Kadın Kolu Başkanı Merve Orhan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyelerinin de yer aldığı ziyarette 17 Ocak Pazar günü Manastır Kültür Merkezinde dernek tarafından sahnelenecek olan “Siper” isimli tiyatro oyununa davetiye de verildi. Tiyatro Sır tarafından sahnelenecek oyun hakkında görüş bildiren Dernek Başkanı Erkan Şen, ilçenin kültürel yaşamına katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti.
   Tiyatro Davetiyesi ve kabak tatlısı adına Dernek yöneticilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere dernek ayrımı yapmadan destek olmayı sürdüreceklerini ifade etti. Kentsel Dönüşüm konusunda da dernek yöneticilerinin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesinde yapılacak olan 970 konutluk alanın projesinin tamamlanmak üzere olduğunu söyledi. Yapım ihalesi sonrasında bu projenin temelinin kısa sürede atılacağını vurgulayan Refik Yılmaz, yaklaşık 17 bin başvuruya yanıt verilebilmesi için de arayış ve çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 
   Çevreci bir dönüşümü hedeflediklerini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Önce insan, önce insan odaklı hizmet derken, bunların içini doldurmak çok önemlidir. Biz çalışmalarımıza bu açıdan bakıyoruz” dedi. İnegöllü Bayanları Mehmet Akif Kültür Evinde de ağırlamak istediğini dile getiren Refik Yılmaz, kültür evinin tüm sivil toplum kuruluşları ve bayanların hizmetinde olduğuna dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28