banner47

Artvinliler Derneği Yeni Yönetimi Refik Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Gemlik Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, projelerini anlattılar.

Artvinliler Derneği Yeni Yönetimi Refik Yılmaz’ı Ziyaret Etti
banner3

Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Necati Özkan, Gemlik Belediyesi ile sosyal ve kültürel projelerde devam eden işbirliğinin kendi dönemlerinde de devam edeceğini vurgulayarak, hem kendi dernekleri için de hem de diğer yöresel derneklerle olan işbirliklerinde artan diyaloğa önem vereceklerini bildirdi. İlk etapta kültürel geziler, piknik, döner günleri ve tanışma organizasyonları ile toplumun her kesimine ulaşmayı hedeflediklerini bildiren Necati Özkan, Gemlik Belediyesi ile de ortak projeler hazırlayabileceklerini söyledi.

Necati Özkan başkanlığındaki yeni yönetime başarılar dileyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, “Farklılıklarımız Zenginliğimizdir” diyerek, Gemlik’te yöresel derneklerin başını çektiği, barış ve kardeşlik havasının, kültürel ve sosyal organizasyonlarla pekişmeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28