banner47

"Kardeşim Benim" Cuma Gemlik'te

Burak Özçivit ve Murat Boz'un 15 Ocak'ta vizyona çıkacak filmin, Türk sinemalarında izlenme rekoru kırması bekleniyor. İki yakışıklı oyuncunun bir araya gelmesi, sinemada gişe rekorlarına sebep olacak.

banner3

Ocak ayında vizyona girecek filmlerin başında en fazla dikkat çekeni "Kardeşim Benim" filmi oldu.15 Ocak 2016 tarihinde tüm Türkiye ile aynı anda Gemlik Venüs Sinemasında da vizyona girecek olan film, yaz döneminde film çekimlerinde bir hayli fazla konuşulmuştu. Özellikle birbirinden yakışıklı iki oyuncunun aynı filmde olması, sosyal medyada yankı uyandırmış ve çıtanın yükseldiğine dikkat çekilmişti.

Gemlik Venüs Sinemasındaki seanslar ise şu şekilde ; 11:30-14:00-16:30-19:00-21:15

Cuma günü vizyona girecek filmde Burak Özçivit, Murat Boz ve Aslı Enver başrollerde. Filmin konusu ve serüveni ise sürükleyici. Uzun senelerdir küs olan iki kardeşin hikayesi anlatılyıor. Babalarından kalan miras ise hayatlarına farklı bir yön kazandırıyor. Önemli isimlerin yer aldığı filmin bu hafta vizyona çıkmasıyla birlikte rekor kırması bekleniyor. Türk sinema tarihinde izlenme rekorunun bu filmde kırılması ve en yüksek sayıya ulaşılmasına kesin gözle bakılmasında en büyük pay sahibi tartışmasız iki ünlü yakışıklının bir araya gelmesi.

Fragmanı izlemek için tıklayınız...

 

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28