banner47

Tıp Bayramı Kutlandı

14 Mart Tıp Bayramı Gemlik’te de düzenlenen anlamlı bir tören ile kutlandı.

Tıp Bayramı Kutlandı
banner3

Muammer Ağım Devlet Hastanesinde Başhekim Dr. Şahmeran Çelenkoğlu tarafından düzenlenen kahvaltılı etkinlikte doktor ve hemşireler ağırlandı. Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ın da katıldığı kahvaltılı kutlama etkinliğinde mesleğinde 20 yılı doldurmuş 17 hekime başarı plaketi takdim edildi. Kaymakam Cahit Işık ve Belediye Başkanı Refik Yılmaz yaptıkları konuşmalarda sağlık çalışanlarının tıp bayramlarını kutladılar.

   Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, ““ Günümüzde ’önce insan’ anlayışının benimsenirken herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması büyük önem taşımaktadır. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumların en önemli hedefidir. Bu nedenle doktorluk mesleği önemini hiçbir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkarılması, hepimizin ortak amacıdır. Hayatın her alanında olduğu gibi tıp alanında da bilimsel gelişmeler yaşanmış, yüzyıllar boyunca devam eden geleneksel tıp yöntemleri yerini modern tıbba bırakmıştır. Modern tıp alanındaki gelişmeler Cumhuriyetin kuruluşu sonrası hızlı bir şekilde devam etmiş, bugün gelinen noktada sağlık alanındaki verilerde ülkemiz önemli bir noktaya ulaşmıştır. Sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışan, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edinen hekimlerimizin ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakârca çalışan tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim" dedi.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da, 200 yataklı bölge hastanesi inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, yıl içinde hizmete gireceğini bir kez daha vurguladı. Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” diye konuştu.

   Ziyaretin ardından Kaymakam Cahit Işık ve Başhekim Dr. Şahmeran Çelenkoğlu ile hastaları ziyaret eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, karanfil hediye edip, sohbet etti. Hastalara moral veren Belediye Başkanı Refik Yılmaz, acil şifalar dilemeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 20:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28