banner47

Yaşlılar Haftasına Kahvaltılı Kutlama

Gemlik Belediyesi Yaşlılar Haftasında geleneği bozmadı. 5 yıldır bu önemli haftayı anlamlı etkinlikler ile süsleyen Gemlik Belediyesi, bu yıl da 80 yaşlı vatandaşı Bölge Park Tesislerinde kahvaltıda ağırladı.

Yaşlılar Haftasına Kahvaltılı Kutlama
banner3

Gemlik Belediyesi Yaşlılar Haftasında geleneği bozmadı. 5 yıldır bu önemli haftayı anlamlı etkinlikler ile süsleyen Gemlik Belediyesi, bu yıl da 80 yaşlı vatandaşı Bölge Park Tesislerinde kahvaltıda ağırladı. Ak Parti İlçe Yönetimi, Sosyal İşler Başkanlığı ve Kadın Kollarının da desteklediği organizasyonda, “Bereket yaşlılarımızla birliktedir. Berekette yaşlılarımızın hayırlı duaları vardır” diye konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Allah hepinize uzun ömürler versin” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık, Belediye Meclis Üyesi Ercan Barutçuoğlu’nun da katıldığı Yaşlılar Haftası Kahvaltılı Kutlama etkinliğine ilçenin çeşitli bölgelerinden davet edilen 80 vatandaş katıldı. Terörle mücadele eden güvenlik kuvvetlerimiz için dua edilmesini isteyen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İslam’ın bölgedeki son kalesinin Türkiye olduğunu vurguladı. Türkiye’nin mazlumun yanında olup, zalime karşı dik duruşuyla hedef haline geldiğini anlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Kendi kendine yeten, enerjisini, savunma sanayisini, köprülerini, hava alanlarını, oto yollarını kendi inşa eden güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Bu nedenle sizlerin bereketli, hayırlı dualarınızı güvenlik güçlerimize, halkın imkânlarını halka sunan hükümetimize yapmanızı istiyoruz” dedi.Kültürü gelenekleri yaşatmak için bu tür organizasyonların önemli olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm yaşlılara uzun ömürler diledi. Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Işık’ta konuşmasında yaşlılar gününü kutladığını ifade ederek, nice uzun ömürler temennisinde bulundu. Kahvaltı sonrasında yaşlılara Ak Parti Kadın Kolları kolonya, Gemlik Belediyesi de karanfil hediye etti.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28