banner47

Meva Çocuk Oyun Evi Açıldı

Gemlik Hisartepe Mahallesinde bulunan Meva Çocuk Oyun evi açılışı tamamlandı.  

Meva Çocuk Oyun Evi Açıldı
banner3

Gemlik Hisartepe Mahallesinde bulunan Meva Çocuk Oyun evi açılışı tamamlandı.  Oyun Evi İşletmesi Sahibi Dilara Vatansever yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızı en baştan büyük bir titizlik içinde yaparak hem çocukların gelişimlerini düşünerek hem de çocuk sahibi olan velilerimizin istekleri düşünülerek proje taslağı hazırlandı. Bu çalışmalar sayesinde alışılmış oyun evi mantığının ötesine geçilmiş oldu. 


Meva Çocuk Oyun Evi, konsept olarak, yarım gün ve tam gün hizmet vermektedir. İçeride bulunan bir çok malzeme çocukların gelişimi düşünülerek yapılmıştır. Önemli olan kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlamak ve oynarken öğrenmelerine imkan verecek ortamı hazırlamaktır ve biz burada bu çalışmalarını gerçekleştirdik. Oyun odaları, akıl oyunları, satranç, mangala, resim,fiziki etkinlikler gibi alanlarda hem hareket gelişimi hem de bilişsel gelişimi destekleyen aynı zamanda birlikte zaman geçirebilecekleri ortam ile sosyal gelişim desteklenecek alt yapıya sahiptir. Aynı zamanda çeşitli sosyal aktivitelerle de çocuklarımızla binicilik kursları, tiyatro, sinema gezileri gibi bir çok etkinliği de yapmaktayız. İki buçuk yaş ve 6 yaş arası çocuklarımıza hizmet veren ve haftasonu 6 yaş üzeri hizmet veren Meva Çocuk Oyun Evi’nin en büyük özelliklerinden birisi de çocuklarımızın sevdiği ev yemeklerinin olmasıdır."

Meva Çocuk Oyun Evi bir nevi yetenek geliştirme merkezi gibi diğer yandan da ailelerle etkileşim halinde olabilecekleri sosyal bir çocuk – aile kafesi gibi hareket etmektedir. Meva Çocuk Oyun Evi sınırları zorlayan ve anaokulunu aratmayan bir yapıya sahiptir ve tamamıyla kendine özgü bir tasarıma sahiptir.

İlgilenenler için fotoğrafları aşağıda yer almaktadır. 

Adres : Hisar Mahallesi Kına Sokak No:4 Gemlik/BURSA Telefon: 0506 119 61 06

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2016, 20:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER