banner47

Gemlikspor BAL'dan Düşüyor

Bölgesel Amatör Lig Temsilcilerimizden Gemlikspor, dün karşılaştığı Kestel Belediyespor ile yaptığı mücadeleden 2-1 mağlup ayrılarak kötü gidişatına devam etti.

Gemlikspor BAL'dan Düşüyor
banner3

Gemlikspor, mağlubiyet serisine dün kaldığı yerden devam etti. Stadının çimleri serilmesine rağmen henüz futbola elverişli olmayan Gemlik İlçe Stadı yerine Gemlik Suni Çim sahada gerçekleşen karşılaşma, İstanbul İstiklal Caddesinde meydana gelen terör eylemi sonucu, hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından maça ev sahibi Gemlikspor başladı. Maç kadrolarının okunduğu sırada sezon başından beri forma giyen bir çok futbolcunun kadro dışı kalması ise merak uyandırdı. 

Gemlikspor'lu futbolcuların sürekli değişen takım kadrosu ve teknik kadroya alışamadığı maçın hemen başından belli oldu. Aralarında sürekli bir anlaşmazlığın yaşandığı maçta temsilcimiz Gemlikspor, karşılaşmanın 27.dakikasında Kestel Belediyespor'lu futbolcu Cengizhan Öztaşı'nın bulduğu golle 1-0 geriye düştü. İleride çoğalmakta zorlanan Gemlikspor, kalesinde bulduğu golün ardından geriye yaslandı. Defans ağırlıklı oynayan Gemlikspor zaman zaman ileri çıksa da Antalya bölgesi stajyer hakemlerinden Ozan Ergün'ün tartışmalı kararları ile tam anlamıyla oyundan koptu. %100 penaltı olan bir pozisyonda penaltı kararını vermeyen Ergün yedek kulübesinden büyük tepki aldı.

Gemlikspor Taraftarı Karşılaşmayı İzlemeye Gelmedi

Kulübün kurulduğu günden bugüne takımını hiç bir zaman yalnız bırakmayan cefakar Gemlikspor taraftarı'nın karşılaşmayı izlemeye gelmemesi büyük dikkat çekti. Gemlikspor uğruna bir çok cefayı ve cezayı çeken Gemlikspor taraftarı sezon başından beri yönetimin aldığı kararları kabul etmemesi, kulüp yönetiminin izlediği politikalardan memnun olmayan Gemlikspor taraftarı yönetimi protesto ederek maçı izlemeye gelmediği tahmin ediliyor. Kulüp ve taraftarlar derneği yönetiminden henüz bir açıklama yapılmamasına rağmen taraftarın maça gelmemesi futbolcuları üzdü.

İkinci yarıya 1-0 önde başlayan konuk ekip Kestel Belediyespor ikinci yarının hemen başında dakika 47'de Akın Arıcan'ın golüyle 2-0 öne geçti. Maçın son dakikalarına doğru rakibine önde basan temsilcimiz Gemlikspor, son saniyelerde kaptan Muharrem Deliçam'ın golüyle farkı 1'e indirse de, mağlup olmaktan kurtulamadı. 9 puanla ligin son sırasında bulunan Gemlikspor, bu gidişle uzun yıllar mücadele ettiği Süper Amatör Lig'e geri dönecek gibi görünüyor.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 15:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER