banner47

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'dan Flaş Açıklama

'Vatandaşlarımız günlük yaşantısına devam etmeli' Bursa Valisi Münir Karaloğlu, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Vali Karaloğlu, "Aldığımız tedbirlerle terör örgütlerine şehrimizden uzak durun diyoruz. Vatandaşımız şüphelendiği ne varsa hızlı bir şekilde polis ve jandarmaya bildirmeli. Ciddi istihbarat çalışmamız var." dedi.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu'dan Flaş Açıklama
banner3

Ankara ve İstanbul patlamalarının ardından Bursa'da alınan üst düzey güvenlik önlemleri hakkında açıklamalarda bulunan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, şunları kaydetti:

"Biz görevimizin başındayız. Aldığımız tedbirlerle terör örgütlerine şehrimizden uzak durun diyoruz. Ciddi istihbarat çalışmamız var. Her türlü ihtimali masaya yatırıyoruz. Vatandaşımız etkilendi ama çok abartırsak terör örgütünün istediği olur.Günlük yaşantılarına devam etmeliler. Mutlaka tedbirli olacağız.  Vatandaşımız şüphelendiği ne varsa hızlı bir şekilde polis ve jandarmaya bildirmeli. Sosyal medyadaki gerçek olmayan haberlere itibar etmesin, yayılmasına vesile olmasınlar.Aldığımız tedbirlerden vatandaşlarımız memnun. Birbirimize kenetlenerek bu durumdan çıkacağız. Pazartesi kutlamak isteyen herkese izin vereceğiz. Öncesinde kutlamak isteyenlere kesinlikle izin vermeyeceğiz. HDP'nin cumartesi yapmayı duyurduğu kutlamaya izin vermeyeceğiz. Gereğini yaparız. Biz o gün için gerekli tedbirlerimizi alacağız. Vatandaşlarımız çocuklarına sahip çıksın."

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 14:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28