banner47

İlçe Aksiyon Planlamasında Sona Gelindi

Gemlik Kaymakamlığı tarafından oluşturulan “İlçe Madde Bağımlılığı İle Mücadele Kurulu” toplantısını 18 Ocak tarihinde yapmıştı. Bu toplantıda alınan karar ile biri kurum temsilcilerinden, diğeri STK’lardan oluşan iki çalışma gurubu oluşturulmuştu.

İlçe Aksiyon Planlamasında Sona Gelindi
banner3

Çalışma gurupları “İlçe Aksiyon Planı” çalışma taslaklarını tamamladı. Bu taslaklar İlçe Madde Bağımlılığı İle Mücadele Kurulu tarafından kabul edildikten sonra yürürlüğe girecek.Kurum temsilcilerinden oluşan çalışma gurubu çalışmalarına swot analiz çalışması ile başladı. İlçemizin madde bağımlılığı açısından Güçlü, Zayıf yönleri, Fırsatları ve Tehditleri tespit edilerek aksiyon planının ana hatları belirlendi. Yoğun geçen beş toplantının sonun ilçe aksiyon planı taslağı tamamlandı.

Son çalışma toplantısına ilçe Kaymakamı Cahit Işık, ilçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Bursa Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Dr. İrfan Oğuz ve Dr. Cihat Yazar’da katıldılar.Çalışmalar ilçe Kaymakamı Cahit Işık’ın özverili çalışmalarından dolayı heyete teşekkür konuşmalarının ardından çalıştay olarak devam etti. Çalıştayda ilçe aksiyon planı üzerinde bu güne kadar yapılan çalışmalar bu konuda deneyimli Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğünden Müdür Yardımcısı Dr. İrfan Oğuz, Dr. Cihat Yazar ve ilçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu’nun yönettiği toplantıda değerlendirilerek son şekli verildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2016, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28