banner47

Açıklama Geldi : “Gemlik’te Canlı Bomba Yok”

Gemlik’te canlı bomba var iddiası sosyal medyada hızla yayılmış, tedirgin olan Gemliklilerin yetkililerden bir açıklama yapılması beklendiğini dün haber yapmıştık, yetkililer konu ile ilgili bugün bir açıklama yaptı.

Açıklama Geldi : “Gemlik’te Canlı Bomba Yok”
banner3

Gemlik’te canlı bomba var iddiası sosyal medyada hızla yayılmış, tedirgin olan Gemliklilerin yetkililerden bir açıklama yapılması beklendiğini dün haber yapmıştık, yetkililer konu ile ilgili bugün bir açıklama yaptı. Önceki gün akşam saatlerinden itibaren sosyal medyada hızla yayılan “Gemlik’te canlı bomba var” iddiası vatandaşları tedirgin etmişti. İddianın kaynağı belirlenemezken, konu tüm Gemlik’te kulaktan kulağa konuşulmaya başlandı.

Dün akşam saatlerinde yaptığımız haberden sonra yetkililerden açıklama gecikmedi. Genel yayın yönetmenimiz ve yazı işleri müdürümüze bizzat yapılan açıklamada; “Bu iddialar doğru değildir, asılsız haberlerdir, halkımız bu tür haberlere inanmasın, Emniyet güçlerimiz teyakkuzda, bizler üzerimize düşeni yapıyoruz. Sosyal medyada hızla yayılan ‘Gemlik’te canlı bomba var’ iddiası tamamen asparagastır. Herhangi bir gerçekliği yoktur. Emniyet ekiplerimize bu konu hakkında gelen bir istihbarat bulunmamaktadır. Bu dedikoduyu çıkaranlar terör örgütü yandaşı ve halkımızı tedirgin etme çabası içerisinde olan kişilerdir. Halkımızın bu tarz haberlere aldırış etmemesi gerekmektedir. Türkiye çok farklı bir hassas dönem geçirmekte, bu yüzden emniyet güçlerimiz tedbirlerini arttırmış, halkımızın güvenliği için büyük çaba sarf etmektedir. Resmi bir açıklama yapılmadıkça vatandaşlarımızın bu ve buna benzer sosyal medyada çıkan haberlere itibar etmemesi gerekmektedir.” Denildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2016, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28