banner47

Anaokulu Öğrencileri Tema Gönüllüsü Oldu

Gemlik Manastır bölgesinde faaliyet gösteren, eğitim ve öğretim branşındaki başarılarının yanı sıra sosyal projelerde de sık sık boy gösteren Özel Jet Çocuk Anaokulu öğrencileri, tema gönüllüsü olarak ”Yeşil Yaprak” rozetini taktı.

Anaokulu Öğrencileri Tema Gönüllüsü Oldu
banner3

Öğrencilerin çevre bilinçlerinin geliştirilmesi amacıyla birtakım çalışmalarda bulunan Özel Jet Çocuk Anaokulu, Gemlik Tema Temsilciliği nezdinde Balıklar, Yıldızlar, Arılar, Minik Eller sınıfı öğrencilerini TEMA gönüllüsü yaptı. Minik öğrencilerin yanı sıra kurum müdürü ve öğretmenlerde “Yeşil Yaprak” edinmeye hak kazandı.

Jet Çocuk Anaokulu TEMA Vakfından gönderilen kimlik kartları Gemlik TEMA Temsilcileri Eşref Turan ile Yusuf Topal tarafından öğrencilere teslim edildi. TEMA rozetleri göğüslerine takılan öğrencilere çevre bilinci konulu drama yapıldı. TEMA önlüklerini giyen öğrenciler Gemlik TEMA temsilcileri Eşref Turan ve Yusuf Topal ile fotoğraf çektirdiler.

Özel Jet Çocuk Anaokulu yetkilileri, “Çocuklarımızın küçük yaşlarda doğa ve çevre sevgisi ile büyümesini önemsiyoruz.  Bu doğrultuda öğrencilerimizin her zaman yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri için çabalarken, temiz bir çevre, yaşanabilir bir dünya için bilinçli olarak yetişmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesindeki yürüttükleri bu görevi başarı ile tamamlayacaklarına inanıyoruz. Bu tür projelerimiz devam edecektir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28