banner47

Birlik Zamanı

Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı Dağ-Der derneğini ziyaret etti. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız tarafından, Dernek Başkanlığına yeni seçilen Sayın Ahmet Demirtaş’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunuldu.

Birlik Zamanı
banner3

Yıldız,  Ankara’da masum sivilleri hedef alan menfur saldırıyı bütün nefretimle lanetliyor, saldırı da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Alçakça planlanmış kanlı bir planın hedefi olduğumuz açıktır. Ama Aziz milletimiz sahip olduğu tecrübe ve sağduyu ile bu kanlı oyunu bozacak, teröre teslim olmayacaktır. Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize sahip çıkmaktır. Aziz milletimiz omuz omuza vererek bu karanlık dönemi de atlatacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Siyonizm’in orta doğuda büyük İsrail’i kurmak için “böl – parçala – yut” projesini uyguladığını belirten Yıldız, 2002’de işgal edilen Irak parçalanıp bölündü. Şimdi aynı planlar Suriye’yi 3’e bölmek için yapılıyor. Asıl hedef Türkiye’dir. Türkiye’nin parçalanması, yumuşak lokma yapılması ve Arz-ı Mevud’un bir parçası olarak İsrail’e katılmasıdır. İki milyar İslam Âlemi olarak küresel emperyalizmin, Irkçı Siyonizm’in oyuncağı olmaya mecbur değiliz. İncirlik üssünü ABD’ye kapatıp D8’leri bir an önce işlevsel hale getirmeliyiz diyerek sözlerini tamamladı.

Dağ-Der Başkanı Ahmet Demirtaş, ziyaretlerinden dolayı Saadet Partisine teşekkürlerini sundu. Orhaneli, Keles, Büyükorhan, Harmancık’dan gelen hemşerilerimizle, Gemlik’te bir çatı altında toplanarak örf ve adetlerimizi yaşatmak için elimizden gelen gayreti göstermekteyiz diyerek sözlerini tamamladı. 
 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2016, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28