banner47

Tiyatro Topluluğundan Anlamlı Ziyaret

Gemlik Kaymakamlığı, Gemlik Belediyesi, Gemlik Kent Konseyi ve Asım Kocabıyık Yerleşkesi Tiyatro Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen “Madde Bağımlılığında Ailenin Rolü” konulu “Yarınlara Geç Kalmadan” isimli tiyatro gösterimi büyük ilgi görüyor.

Tiyatro Topluluğundan Anlamlı Ziyaret
banner3

Asım Kocabıyık Kültür Merkezinde sahnelenen oyun, 29 Şubat, 2 Mart ve 14 Mart tarihlerinde geniş bir izleyici kitlesine hitap etti. Tiyatro oyunu 21 Mart tarihinde 19 30’da bir kez daha sahnelenecek. Yönetmen Belgin Bilgin ve Yönetmen Yardımcısı Betül Aslan eşliğinde Tiyatro Topluluğu Başkanı Hande Kaya önderliğinde oyunu sahneye koyan Üniversiteli Tiyatrocular, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ile Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve Genel Sekreteri Mehmet Çelik’i makamında ziyaret ettiler.

   Kaymakam Cahit Işık ziyareti sonrasında Gemlik Belediyesine gelen genç tiyatrocular, gençliği ve kültürel etkinliklere yönelik desteklerinden dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol nezdinde Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a teşekkür ettiler. İmkân verilmesi halinde, günümüzün kanayan yarası haline gelen madde bağımlılığına, aile açısından bakan çarpıcı oyunu Bursa’nın tüm ilçelerinde sahnelemek istediklerini belirten Hande Kaya ve genç tiyatrocular, Gemliklilerin gösterdiği ilgi ve beğeniye yönelik yorumlarının kendilerini mutlu ettiğini söylediler.

   Yönetmenlerinin yanı sıra Tiyatro Topluluğu üyelerini tek tek tebrik eden Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol, “Yarınlara Geç Kalmadan” oyununa yönelik desteklerinin, bundan sonraki oyunlarda da süreceği sözünü verdi. Gemlik Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim’de öğrencileri kutlayarak, diğer ilçelerde sahnelenmesi konusunda girişimleri başlatacaklarını savundu. Serim, oldukça beğenilen oyunu izlemeyenlerin 21 Mart tarihinde yapılacak gösterime mutlaka gelmelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2016, 20:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner22

banner27

banner23

banner28