banner47

Gemlik Çotanakspor'a Belediyeden Büyük Destek

Gemlik’i Bursa Süper Amatör Kümede Temsil edecek olan Çotanak Spora Belediyeden büyük destek geldi.

Gemlik Çotanakspor'a Belediyeden Büyük Destek
banner3

Gemlik Çotanakspor ’un yeni Başkanı Halil Ataş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bazı futbolcularını makamında kabul eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele verecek olan Gemlik Spor ‘un ardından Çotanak Spor ‘un da federasyona yatırılması gereken katkı payını Belediye olarak yatıracaklarını müjdeledi. Gemlik’te 18 bin öğrenci olduğunu vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, tüm öğrencilerin her spor branşında spor eğitimi almalarını, spor yapmalarını teşvik etmeyi devam ettireceklerini anlattı. Sporda yatırım ve desteğe büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye olarak ayrım yapmadan tüm spor kulüplerinin yanında olduklarını bir kez daha hatırlattı.

Spora, Spor Kulüplerine siyaset girmemesi gerektiğini vurgulayan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Siyaset yapmak isteyenler, görüşlerine göre siyasi partilere kaydını yaptırıp, orada aktif görevler alabilirler. Ancak biz çocuklarımızın, gençlerimizin spor kulüplerinde iyi eğitim almalarını istiyoruz. Çocuklarımız gençlerimiz spor yapsınlar istiyoruz” dedi. Çotanak Spor ‘un başarılı futbolcularıyla da sohbet eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, kulübe Gençlik merkezi tarzında bir lokal kazandırma sözü de vererek, gençlerin zihnen, bedenen her türlü gelişimine katkı koymayı sürdüreceklerini açıkladı. Lokalde bilardo, satranç, langırt ve masa tenisinin yanı sıra kütüphane bölümlerinin de olacağını müjdeleyen Refik Yılmaz, malzeme desteğinin de süreceğini kaydetti.

   Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a destek ve yatırımları adına teşekkür eden Çotanak Spor ‘un yeni Başkanı Halil Ataş’ta, ilçenin futbolcu fabrikası olmayı hedeflediklerini belirterek, özellikle 4 bin 500 liralık katkı payının Belediye tarafından karşılanmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Sohbet havasında geçen toplantıda, sezon öncesinde futbolculara ve teknik heyete öfke kontrolü konusunda uzmanlardan psikolojik destek üzerine seminer verilmesi konusu da Belediye Başkanı Refik Yılmaz tarafından kabul edildi. Kulüp Başkanı Halil Ataş, Refik Yılmaz’a Gemlik Çotanakspor atkısı hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2015, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER