banner47

Gemlik'te Kayıp Çocuk Alarmı

Gemlik'te öğlen saatlerinde kaybolan Burak Genç (15) isimli genç gece saatlerinde bulundu. Bulunmadan önce gece kayıp anonsunun yapılması Gemlik'i alarma geçirdi...

Gemlik'te Kayıp Çocuk Alarmı
banner3

Ailesi ile birlikte Almanya'dan Gemlik'e akrabalarının yanına tatil amaçlı gelen 15 yaşındaki Burak Genç, öğlen saatlerinde kayboldu. Annesi ile birlikte anneannesinde tatil yapan Burak Genç kuzeni ile birlikte gezerken bir anda hiç tanımadıkları orta yaşlarda bir şahısla birlikte gözden kayboldu. Normalde Almanya'da yaşadığı için telefonu yoktu ve kendisine ulaşamayan ailesi Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünden yardım istedi.

Konu ile ilgili titiz bir çalışma yürüten emniyet ekipleri Gemlik'te taş üstünde taş bırakmadı. Gidebileceği en son görüldüğü yerler didik didik arandı. Esnafların güvenlik kameralarından incelemelerde bulunan emniyet ekipleri gece 01:00'e kadar arama yaptı.

Öte yandan belediye çalışanları da Burak'ın bulunabilmesi için defalarca anons yaptı. Anonsu duyan Gemlik halkı duyarlı davranıp Burak'a uyan eşgalleri hemen emniyete bildirdi. Emniyet ekipleri de tüm çağrılara kulak vererek belirlenen noktalarda arama yaptı.

Uzakta Aranırken Yakında Bulundu

Anonsun ardından 155'e gelen tüm ihbarları değerlendiren emniyet ekipleri, ilçe emniyet müdürlüğü binası yakınlarından gelen ihbarı da değerlendirip hemen belirtilen yere gittiklerinde Burak'ı buldular. Burak'ın bulunması ile büyük sevinç yaşayan ailesi, Burak'ın hiç tanımadığı o şahıstan şikayetçi oldu. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından Burak ailesine teslim edildi.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2015, 22:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER