banner47

Gemlik Kadınlar Plajı Büyük İlgi Gördü

Gemlik Belediyesi’nin Hasanağa Gençlik Kampında hizmete koyduğu, Kadınlar Plajı yapmış olduğumuz haberlerden sonra özellikle sosyal medya hesaplarımızdaki tartışmalardan sonra ilk haftasından yoğun ilgi gördü.

Gemlik Kadınlar Plajı Büyük İlgi Gördü
banner3

Kadınlara Özel Pozitif Ayrımcılık adı altında sosyal belediyecilik ilkeleri çerçevesinde hizmete giren Kadınlar Plajı Gemlikli bayanların yanı sıra Bursa ve çevre ilçelerden gelen hanımların da ilgi odağı oldu. Şezlong, Şemsiye, Plaj Düzenlemesi ve özel kum takviyesi ile kamp bölgesinde ayrılan bölümdeki eksiklikler de titiz çalışmalar sonrasında giderilmekte. Ücretsiz plajda dondurma ve meşrubat hizmeti de verileceği açıklandı.

Gemlik Belediye Başkanvekili Gülşen Uslu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Özel Kalem Personeli Nilüfer Tekin ve Zuhal Altıparmak, plajda denetimlerde bulunarak, bayanlarla sohbet ettiler. Duş kabin hizmetinin de yer aldığı plaja modern tuvalet ve mescit yapımının da başladığını belirten Başkanvekili Gülşen Uslu, “Kadınlar Plajımız büyük ilgi gördü. Bu projemiz birçok kesimden destek görüyor. Başka bölgelerden de talepler var. Önümüzdeki yıllarda pozitif ayrımcılık ilkesiyle, başka bölgelerde de kadınlara yönelik plajlar açabiliriz. Gemlik Belediyesi olarak eksiklikleri kısa sürede gidereceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2015, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28