banner47

Marmara Denizinde Deprem

Merkez üssünün Marmara Denizi'nin Yalova açıkları olan 3.8 şiddetindeki deprem Yalovalıları sokağa döktü. 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 16. Yıldönümüne 4 gün kala kendini hatırlatan deprem vatandaşları korkuttu.

Marmara Denizinde Deprem
banner3

Kandili Rasathanesi verilerine göre saat 04:01'de Marmara Denizi'nin Yalova açıkları merkez üssü kaynaklı yerin 10.6 km altında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Yalova'da şiddetli şekilde hissedilen deprem 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 16. Yıldönümüne 4 gün kala vatandaşların panik yaşamasına neden oldu. Sokaklara dökülen ve evlerini boşaltan vatandaşlar saatlerce evlerine dönmediler. Depremin hemen 7 dakika sonrasında merkez üssü Yalova'nın Çiftlikköy ilçesi olan 1.1 şiddetinde bir sarsıntı daha yaşandı. Yalova'da herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmazken vatandaşlar evlerine girmekte güçlük çekti.

Öte yandan, Bursa MAG-DER, Gemlik'te eğitim için kaynak aradıklarını, mülakatların devam ettiğini, Ağustos ayı içerisinde eğitimlere başlayacaklarını ve o tarihe kadar başvuruların kabul edildiğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2015, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner27

banner28